Harman Kardon -kaiuttimet

Laatutietoisille kuuntelijoille ja kaunista designia arvostaville – Harman Kardonin korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut Bluetooth-kaiuttimet tarjoavat herkkua kaikille aisteille. Harman Kardon -kaiuttimet keräävät katseita tyylikkään minimalistisella muotoilullaan, joka toimii kontrastina kaiuttimien muhkean täyteläiselle äänimaailmalle. Tutustu koko valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Harman Kardon -kaiuttimet

Harman Kardon -bluetooth-kaiuttimet

Kaunista soundia joka puhuttelee - modernit ja tyylikkäästi muotoillut Harman Kardon -Bluetooth-kaiuttimet viimeistelevät kodin. 

Älykäs ja langaton Harman Kardon -kaiutin on helppo yhdistää vaikka useampaan toiseen kaiuttimeen kerralla, jolloin luot kattavan äänentoistojärjestelmän kotiisi.

Harman Kardon -Bluetooth-kaiuttimet kestävät käyttöä, sillä kaiuttimien akun kesto ei hyydy kesken pitkän kaavankaan illanistujaisten. 

Tutustu Harman Kardon -kaiuttimiin, ja valitse parhaiten omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopiva laadukasta äänentoistoa tarjoava kaiutin.

Parhaan äänentoistokokemuksen saavuttamiseksi kannattaa päivittää puhelinliittymä ja kodin laajakaista rajattomaksi, niin nautit katkottomasta musiikin striimauksesta.

Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjaideat.

Harman Kardon -kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

Harman Kardon -kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi JBL-kaiuttimet, Klipsch-kaiuttimet, Jamo-kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet

Muita tunnettuja kaiutinmerkkejä valikoimassamme ovat esimerkiksi Urbanista ja Tivoli Audio. Bluetooth-kaiuttimien lisäksi valikoimamme kattaa myös aktiivikaiuttimetsoundbarit sekä kaiuttimet radiolla.

Kun uudet kaiuttimet on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme kuulokkeita. Löydät meiltä vastamelukuulokkeetnappikuulokkeeturheilukuulokkeet sekä Bluetooth-kuulokkeet eri merkeiltä. Esimerkiksi JBL-kuulokkeetApple-kuulokkeet sekä Sony-kuulokkeet laadukkaaseen äänentoistoon.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin