Apple Watch SE

Pysy aktiivisena räätälöitävien treenien avulla, joista saat edistyksellisimpiä näkemyksiä ja tietoja. Ja ruoki motivaatiotasi kuuntelemalla musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja uudesta Apple Watch SE -älykellostasi. Tutustu koko valikoimaan!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Apple Watch SE

  Apple Watch SE on kevyempi hinnaltaan, mutta ei ominaisuuksiltaan. Uusi Apple Watch SE -sarja on edullisempi hinnaltaan kuin Apple Watch -sarjat Apple Watch Series 6 sekä Apple Watch Series 7. Apple Watch SE -kellomallista ei siksi luonnollisestikaan löydy kaikkia samoja ominaisuuksia kuin samanaikaisesti julkaistusta Apple Watch 6 -mallista, mutta Apple Watch SE tarjoilee silti huomattavan houkuttelevia ominaisuuksia moneen eri käyttötarkoitukseen.

  Apple Watch SE -älykellon edistykselliset tunnistimet pitävät huolta paitsi terveydestäsi, myös turvallisuudestasi. Apple Watch SE tunnistaa milloin kaadut, minkä lisäksi löydät älykellosta Hätätila SOS -ominaisuuden.

  Löydä rajasi, ja ylitä ne Apple Watch SE kumppaninasi. Apple Watch SE -kellosta löydät lukuisia treenilajeja, kuten esimerkiksi juoksu, kävely, HIIT-harjoittelu sekä tanssi. Apple Watch SE on lisäksi vedenpitävä 50 metriin saakka, joten kello on loistava kumppani myös uintiin.

  Mikäli kiikareissasi on kuitenkin kaikkein uusin ja järein Apple Watch, tutustu vuoden 2023 uusiin Apple Watch -malleihin: Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykelloihin.

  Tutustu myös vuoden 2022 uutuuksiin Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin sekä uusimpaan Apple Watch SE -malliin.

  Täydennä uuden Apple Watch SE -kellon käyttökokemus sopivilla kuulokkeilla. Löydät meiltä Apple-kuulokkeet, kuten langattomat Apple AirPods sekä AirPods Pro -kuulokkeet.

  Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita älykelloja. Löydät meiltä myös aktiivisuusrannekkeet sekä urheilukellot.

  Apple Watch SE ja muut Apple-tuotteet

  Apple Watch SE on saatavilla mobiiliyhteydellä, jonka ansiosta voit jättää puhelimesi halutessasi kotiin.

  Ota kaikki irti uudesta Apple Watch SE -kellostasi, ja päivitä puhelinliittymäsi. Telian liittymä kumppaninasi nautit rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä niin Apple Watch SE -kellollasi kuin puhelimellasikin. Rajattomien puhelinliittymien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärät prepaid-liittymät, sekä kiinteän laajakaistan kotiin. Tutustu myös 5G-liittymiin sekä 5G-nettiin.

  Nappaa myös uuden Apple-kellon kumppaniksi uusin iPhone. Valikoimastamme löydät syksyllä 2021 julkistetut iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. Valikoimasta löydät myös syksyn 2022 iPhone 14 -mallit, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

  Mikäli sinua kiinnostaa kuitenkin kaikkein uusimmat Apple-uutuudet, tutustu syksyn 2023 uusiin iPhone 15 -malleihin: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max.

  Tutustu myös syksyn 2020 malleihin, eli iPhone 12 -malleihin. Valikoimamme kattaa iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -mallit. Löydät meiltä myös kevään 2020 uutuuden, iPhone SE 2020 -mallin kolmessa eri muistikoossa. Apple iPhone SE 2 on hinnaltaan edullisempi iPhone-malli. Löydät meiltä myös edeltävät iPhone-mallit, kuten iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Tutustu lisäksi valikoimamme kierrätyspuhelimiin, jonka valikoimasta löydät käytetyt iPhonet, kuten esimerkiksi iPhone 8 ja iPhone X -puhelinmallit.

  Apple-valikoimamme täydentävät iPad-tabletit, iPad Mini, iPad Air sekä iPad Pro. Tietokone-valikoimastamme löydät myös Apple-tietokoneet ja MacBook-kannettavat. Uusimpina tulokkaina valikoimastamme löydät kevään 2022 uutuustabletin Apple iPad Air 5G. Kotiisi luot uskomattoman äänentoistojärjestelmän Apple HomePodin avulla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin