Apple Watch SE

Apple Watch SE on runsas ominaisuuksiltaan, mutta ei hinnaltaan. Kuuntele podcasteja tai musiikkia, treenaa ja seuraa terveyttäsi Apple Watch SE kumppaninasi. Tutustu koko valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Apple Watch SE

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Apple Watch SE

  Apple Watch SE on kevyempi hinnaltaan, mutta ei ominaisuuksiltaan. Uusi Apple Watch SE -sarja on edullisempi hinnaltaan kuin Apple Watch -sarjat Apple Watch Series 4 sekä Apple Watch Series 6. Apple Watch SE -kellomallista ei siksi luonnollisestikaan löydy kaikkia samoja ominaisuuksia kuin samanaikaisesti julkaistusta Apple Watch 6 -mallista, mutta Apple Watch SE tarjoilee silti huomattavan houkuttelevia ominaisuuksia moneen eri käyttötarkoitukseen.

  Apple Watch SE -älykellon edistykselliset tunnistimet pitävät huolta paitsi terveydestäsi, myös turvallisuudestasi. Apple Watch SE tunnistaa milloin kaadut, minkä lisäksi löydät älykellosta Hätätila SOS -ominaisuuden.

  Löydä rajasi, ja ylitä ne Apple Watch SE kumppaninasi. Apple Watch SE -kellosta löydät lukuisia treenilajeja, kuten esimerkiksi juoksu, kävely, HIIT-harjoittelu sekä tanssi. Apple Watch SE on lisäksi vedenpitävä 50 metriin saakka, joten kello on loistava kumppani myös uintiin.

  Täydennä uuden Apple Watch SE -kellon käyttökokemus sopivilla kuulokkeilla. Löydät meiltä Apple-kuulokkeet, kuten langattomat Apple AirPods sekä AirPods Pro -kuulokkeet.

  Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita älykelloja. Löydät meiltä myös aktiivisuusrannekkeet sekä urheilukellot.

  Apple Watch SE ja muut Apple-tuotteet

  Apple Watch SE on saatavilla mobiiliyhteydellä, jonka ansiosta voit jättää puhelimesi halutessasi kotiin.

  Ota kaikki irti uudesta Apple Watch SE -kellostasi, ja päivitä puhelinliittymäsi. Telian liittymä kumppaninasi nautit rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä niin Apple Watch SE -kellollasi kuin puhelimellasikin. Rajattomien puhelinliittymien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärät prepaid-liittymät, sekä kiinteän laajakaistan kotiin. Tutustu myös 5G-liittymiin sekä 5G-nettiin.

  Nappaa myös uuden Apple-kellon kumppaniksi uusin iPhone. Valikoimastamme löydät syksyllä 2021 julkistetut uudet iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

  Tutustu myös syksyn 2020 uutuuksiin, eli iPhone 12 -malleihin. Valikoimamme kattaa iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -mallit. Löydät meiltä myös kevään 2020 uutuuden, iPhone SE 2020 -mallin kolmessa eri muistikoossa. Apple iPhone SE 2 on hinnaltaan edullisempi iPhone-malli. Löydät meiltä myös edeltävät iPhone-mallit, kuten iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Tutustu lisäksi valikoimamme kierrätyspuhelimiin, jonka valikoimasta löydät esimerkiksi iPhone 8 ja iPhone X -puhelinmallit.

  Apple-valikoimamme täydentävät iPad-tabletit, Apple-tietokoneet sekä MacBook-kannettavat. Uusimpina tulokkaina valikoimastamme löydät syksyn 2021 tabletit iPad Minin, iPadin ja iPad Pro:n.

  Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Spekulaatiot ja huhut tulevista vuoden 2022 iPhone-malleista käyvät kuumimmillaan. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme