Playstation 5

Huippunopea PlayStation 5 tarjoaa mukaansatempaavan pelielämyksen laadukkaalla kuvanlaadulla ja erittäin aidoilla väreillä. Yhdessä DualSense-ohjaimen kanssa pelaaminen on entistä todentuntuisempaa ja PS5-pelien parissa vierähtää tunti, jos toinenkin. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Playstation 5

Playstation 5 (PS5) tarjoaa upeita pelimahdollisuuksia

PlayStation 5 (PS5) tarjoaa upeita pelielämyksiä. Nauti PlayStation 5:n huippunopeasta latauksesta sekä todella nopeasta SSD-asemasta. Mukaansatempaavan pelituntuman PS5-konsolissa tarjoilee sen kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet sekä 3D-äänet.

PlayStation 5 tarjoilee myös visuaalista herkkua pelaajille. Tuetuissa PS5-peleissä voit nauttia entistä aidommista väreistä ja kuvanlaadusta, kun pelaat HDR-televisiollasi. Uusi säteenseuranta ominaisuus puolestaan jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, näin luoden todenmukaisia varjoja ja heijastuksia ominaisuutta tukevissa PS5-peleissä.

Mitä tulee itse pelaamiseen, PS5-pelien lisäksi voit nauttia myös PS4-pelien pelaamisesta PS5-konsolilla.

Playstation 5 (PS5) ja kaikki muu mitä pelaamiseen tarvitset

Löydät valikoimastamme PlayStation 5 (PS5) -pelikonsolien lisäksi myös kaikki muut kiinnostavat pelikonsolit, kuten PS4XboxNintendo Switch sekä muut -konsolit verkkokaupastamme.

Verkkokauppamme kattaa myös laajan valikoiman eri pelikonsoleille sopivia konsolipelejä. Valikoimamme kattaa PS4-pelit, Nintendo-pelit, Xbox-pelit sekä muut konsolipelit.

Katso myös valikoimamme konsolitarvikkeet. Niiden joukosta löydät niin PS5-tarvikkeet kuin PS4-tarvikkeet, Xbox-tarvikkeet sekä Nintendo Switch -tarvikkeet.

Mikäli kaipaat vaihtoehtoja konsolipelaamiselle, löydät meiltä myös huipputehokkaat pelikannettavat sekä pelitietokoneet. Tutustu esimerkiksi Acer-tietokoneisiin tai Lenovo-tietokoneisiin. Näiden molempien valmistajien valikoimasta löytyy eristyisesti pelaamiseen optimoituja tehokoneita.

Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjaideat sekä joululahjavinkit.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin