Apple iPad

Uusi iPad Pro on mahdottoman ohut, ja siinä on tyrmäävän suorituskykyinen Applen M4-siru, käänteentekevä Ultra Retina XDR -näyttö ja huippunopeat yhteydet. Tilaa omasi nyt!

iPad Pro. Mahtavaksi tiivistetty.
Apple iPad Pro

iPad Pro. Mahtavaksi tiivistetty.

iPad Pro on mahdottoman ohut ja siinä on käänteentekevä Ultra Retina XDR -näyttö. Näytössä on äärimmäinen kirkkaus ja kontrasti, poikkeuksellinen väritarkkuus, ProMotion, laaja P3-väriskaala ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia. Tehot iPad Prohon takaa suorituskykyinen M4-siru.

iPad Air. Uutta ytyä
Apple iPad Air

iPad Air. Uutta ytyä

iPad Air on nyt saatavilla 13 tuuman mallina, jonka huipputehot takaa uskomattoman nopea Applen M2-siru. iPad Airissa on upea Liquid Retina -näyttö, uusi vaakasuuntainen kamera, joka sopii oivallisesti FaceTime- ja videopuheluihin, sekä huippunopeat yhteydet.

Uusi tabletti vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi tabletti vaihtodiilillä

Siirry tuoreempaan tablettiin ja tuo vanha tablettisi, luurisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Apple iPad -tabletit taipuvat moneen

Apple iPad on yksi maailman suosituimmista tableteista, eikä suotta. Applen iPadeista on vuosien saatossa julkaistu useita eri iPad-malleja ja -versioita. Mutta mikä on paras iPad-malli juuri sinulle? Löydät valikoimastamme iPad miniiPad AiriPad Pro sekä muut Apple iPad -tablettimallit.

iPad Pro on nappivalinta, mikäli kaipaat tabletiltasi tuhtia tehoa esimerkiksi työskentelyyn tai videoeditointiin. Mikäli arvostat kevyesti mukana kulkevaa tablettia, jossa on kevyestä rakenteestaan huolimatta suuri näyttö ja hyvät tehot, valitse silloin iPad Air. Mikäli tarvitset älypuhelinta suurempaa näyttöä, mutta silti hyvin kompaktia tablettia, tutustu silloin iPad miniin.

Mikäli sopivan iPadin valitseminen osoittautuu haastavaksi, tutustu Yhteisön artikkeliin ”Air, mini vai pro? Vertailussa iPadit”, jossa vertaillaan eri iPad-malleja keskenään.

iPadin yhteys, oli kyseessä sitten mobiilinetti tai kiinteä laajakaista, on hyvä suojata viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

Kiinnostaisiko super nopea netti kotiin? Lue lisää 5G-netistä.

iPad ja muut Apple-tuotteet

Apple iPad on käytännöllinen ja viihdyttävä kumppani moneen eri tilanteeseen. Tabletit suurella näytöllä ovat oiva kumppani vaikka viihteen katseluun ja pienemmät kompaktit tabletit kulkevat näppärästi mukana kaikissa tilanteissa.

Kun uusi Apple iPad on valittu, tutustu myös muihin Apple-tuotteisiin. Löydät valikoimastamme uusimmat Apple-puhelimet sekä MacBook-kannettavat.

Onko haaveissa Applen lanseeraama uusin iPhone, kiinnostaako uusi iPhone 15? Syyskuussa 2023 Apple julkaisi uusimman iPhone 15 -mallistonsa, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Koe iPhone parhaimmillaan ja tutustu Apple-uutuuksiin.

Tutustu myös iPhone 14 -malleihin, jotka hurmaavat suorituskyvyllään sekä ominaisuuksillaan.

iPhone 13 -sarjan puhelimet pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin ja ovat varustettu A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

Jos et etsi lippulaivaluokan puhelinta, kenties iPhone SE voisi herättää kiinnostuksesi? 3. sukupolven iPhone SE 2022 tarjoilee iPhone 13 -sarjasta tuttua tehoa A15 Bionic -sirun muodossa. Lisäksi siinä on huippunopeat 5G-yhteydet. iPhone SE 2020 hinta ei myöskään enää päätä huimaa, varsinkaan jos valintasi on käytetty ja kunnostettu iPhone SE 2020 Recycled -puhelin. Käytetty iPhone on myös edullinen ja ekologinen valinta esimerkiksi lapselle ensimmäiseksi puhelimeksi. Telia Recycled -laitteiden valikoimasta löydät käytettyjen iPhone-puhelinten lisäksi muutkin käytetyt puhelimet sekä käytetyt tabletit. Mikäli tabletin sijaan tarpeesi kallistuvat kannettavan suuntaan, tutustu silloin MacBook-kannettaviin. Löydät valikoimastamme MacBook Air sekä MacBook Pro -kannettavat. Apple-kuulokkeet puolestaan ovat luottokumppani niin tabletille, puhelimelle kuin kannettavallekin. Tutustu esimerkiksi Apple AirPods tai Apple AirPods Pro -kuulokkeisiin. Kotiisi saat luotua uskomattoman äänentoistojärjestelmän Apple Homepodin avulla.

Valikoimamme kattaa myös Apple Watch -älykellot. Tutustu esimerkiksi Apple Watch SE -älykelloihin. Jos kiikareissasi on uusin Apple Watch, katso valikoimastamme Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykellot.

Pikkasen parempia hetkiä

Tutustu loppuvuoden kampanjoihimme. Marraskuu tuo mukanaan paitsi Singles' Day -ostospäivän, myös parhaat Black Week -tarjoukset, eli Black Friday sekä Cyber Monday -tarjoukset.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin