Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Eurosport – urheilun ystävälle

Eurosportin kanavilta voit seurata mm. snookeria, talvilajeja, pyöräilyä ja muuta huippu-urheilua. Eurosportin ohjelmat näkyvät Discovery-, MIX- ja Surf-kanavapaketeissa.
Eurosport

Ohjelmistossa Monipuolisesti urheilulajeja

Eurosportin kahden TV-kanavan runsaaseen lajitarjontaan sisältyy mm. pyöräily, moottoriurheilu, tennis, snooker, yleisurheilu ja talvilajit. Suurkisat, kuten olympialaiset, kuuluvat yleensä keskeisesti Eurosportin ohjelmistoon.

Eurosport 1- ja Eurosport 2 -urheilukanavat sisältyvät Discovery-kanavapakettiin, joka tarjoaa myös huippudokumentteja, historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, rikoksia, tutkimusta ja mysteerejä. Lisäksi löydät Eurosportin kanavat MIX- ja Surf-kanavapaketeista. Kanavapakettien katseluun tarvitset Telia TV digiboksin tai kaapelikortin.

Hyviä uutisia kaapeliasiakkaille

Eurosport 1 -kanava on vapaasti katseltavissa Telia TV -kaapelikorttimaksulla. Voit nähdä ohjelmat myös HD-tarkkuudella, kun kaapelikorttisi ja digilaitteesi on linkitetty keskenään. Eurosport 1 -kanavan löydät kanavapaikoilta 270 ja 272 (HD-kanava).

Eurosportin löydät näistä kanavapaketeista

24-discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
Discovery
241-mix-m
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
Mix M
243-mix-s
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
Mix S
23-surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.
Surf

   

Kohokohtia tammikuussa

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >