10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Ravit televisiossa

Kotimaiset ravit studiolähetyksineen ja kansainvälisiä huippulähtöjä maailmalta – seuraa raviurheilua tv-ruudulta tai mobiililaitteeltasi suorina lähetyksinä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Ravit

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.

Ravit televisiossa

Katso päivän ravit suorana TV:ssä! Tilaamalla TotoTV-kanavapaketin näet vuosittain yli 600 ravilähetystä, ja paljon kansainvälisiä huippulähtöjä sekä -kisoja. Mikäli haluat seurata urheilua laajemmin, voi katsoa Toto-ravit suorana myös tilaamalla C Moren kanavapaketin, jolloin nautit myös monipuolisesta muusta urheilutarjonnasta. Voit katso päivän ravit tilaamalla joko C More Total- tai C More Sport -kanavapaketin Telia Play -palveluun tai C More -suoratoistopalvelusta.

 C Moren kanavilla näet myös runsaasti muita kiinnostavia urheilulähetyksiä, kuten esimerkiksi La Ligan sekä Champions Leaguen pelit, vauhdikasta MM-rallia, jääkiekon MM-kisat, NFL:n sekä yleisurheilun Timanttiliigan. C Moren kanavien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua ja monipuolista viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme ja suoratoistopalveluihin, kuten discovery+, SkyShowtime, HBO Max, V premium, V film sekä V sport golf.