Ravit televisiossa

Kotimaiset ravit studiolähetyksineen ja kansainvälisiä huippulähtöjä maailmalta – seuraa raviurheilua tv-ruudulta tai mobiililaitteeltasi suorina lähetyksinä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Ravit

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.

Ravit televisiossa

Katso päivän ravit suorana TV:ssä! Tilaamalla TotoTV-kanavapaketin näet vuosittain yli 600 ravilähetystä, ja paljon kansainvälisiä huippulähtöjä sekä -kisoja. Mikäli haluat seurata urheilua laajemmin, voi katsoa Toto-ravit suorana myös tilaamalla MTV Katsomo -kanavapaketin Telia Play -palveluun, jolloin nautit myös monipuolisesta muusta urheilutarjonnasta. Voit vaihtoehtoisesti katsoa päivän ravit MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta.

MTV:n maksukanavilla kanavilla näet myös runsaasti muita kiinnostavia urheilulähetyksiä, kuten esimerkiksi La Ligan sekä Champions Leaguen pelit, vauhdikasta MM-rallia, jääkiekon MM-kisoista Suomen pelit, NFL:n sekä yleisurheilun Timanttiliigan. MTV:n kanavien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua ja monipuolista viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin, kuten SkyShowtime, Max, V premium, V film sekä V sport golf.