10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Heittäydy dokumenttien maailmaan

Luontoa, kulttuuria, historiaa ja tiedettä – laadukkaat dokumenttiohjelmat ja dokumenttielokuvat ympäri maailmaa näet Telia Playsta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Dokumentit ja tiede

C More + Netflix
C More + Netflix tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen sisältöä kahdesta suositusta suoratoistopalvelusta.
Liittymäasiakkaille
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.
488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, CHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.

Dokumentteja laidasta laitaan

Telia Play -palvelu tuo katsottavaksesi mielenkiintoisia ja ajankohtaisia dokumentteja sekä tiedeohjelmia läpi vuorokauden. Laadukkaita dokumenttiohjelmia näet esimerkiksi Discovery Channel -kanavalta, joka tarjoaa todellisia tarinoita elämästä ja unohtumattomia elämyksiä ympäri maailman. Discovery Science -kanava puolestaan esittelee tieteen ja teknologian viimeisimmät uutuudet. Koko perheen suosikkikanava Animal Planet näyttää luontodokumentteja ja runsaasti ohjelmaa eläinten kiehtovasta maailmasta. Kaikki nämä suositut Discovery-ohjelmat löydät esimerkiksi Discovery-kanavapaketista.

Viasat World -dokumenttikanavilla koet luonnonihmeitä, maailmankaikkeuden mysteereitä ja historian suurimpia arvoituksia omassa televisiossasi. Puhutuimmat dokumentit ja dokumenttielokuvat löydät HBO Maxilta. Tunnettuja dokumenttiohjelmia tarjoaa myös Nat Geo Wild -kanava.