Heittäydy dokumenttien maailmaan

Luontoa, kulttuuria, historiaa ja tiedettä – laadukkaat dokumenttiohjelmat ja dokumenttielokuvat ympäri maailmaa näet Telia TV:stä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Dokumentit ja tiede

366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojan suosikkeja.
Kokeile maksutta
HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.
488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL ja Valioliiga, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin urheilua sekä mm. MotoGP, leijonakiekko ja valtavasti viihdettä sekä TV- ja urheilukanavat suorana discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
507-europe
Europe
Runsaasti ruotsalaisia kanavia sekä Viron, Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista ja Euronews-uutiset.
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
243-mix-s
Mix S
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

Dokumentteja laidasta laitaan

Telia TV tuo katsottavaksesi mielenkiintoisia ja ajankohtaisia dokumentteja sekä tiedeohjelmia läpi vuorokauden. Laadukkaita dokumenttiohjelmia näet esimerkiksi Discovery Channel -kanavalta, joka tarjoaa todellisia tarinoita elämästä ja unohtumattomia elämyksiä ympäri maailman. Discovery Science -kanava puolestaan esittelee tieteen ja teknologian viimeisimmät uutuudet. Koko perheen suosikkikanava Animal Planet näyttää luontodokumentteja ja runsaasti ohjelmaa eläinten kiehtovasta maailmasta. Kaikki nämä suositut Discovery-ohjelmat löydät esimerkiksi Discovery-kanavapaketista. Viasat World -dokumenttikanavilla koet luonnonihmeitä, maailmankaikkeuden mysteereitä ja historian suurimpia arvoituksia omassa televisiossasi. Puhutuimmat dokumentit ja dokumenttielokuvat löydät HBO Maxilta. Muita tunnettuja dokumenttiohjelmia tarjoavia kanavia ovat mm. BBC Earth ja Nat Geo Wild.