Discovery+

Uppoudu viihteen ja urheilun maailmaan! Tilaa discovery+ meiltä ja katso suoratoistopalvelussa missä ja milloin haluat.

Tutustu ja tilaa

Suosikkisarjoja, palkittuja dokumentteja ja huippu-urheilua

Discovery+-suoratoistopalvelussa katsottavanasi on tuhansia tunteja kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja kaikilta Discoveryn kanavilta, mielenkiintoista realitya sekä palkitut BBC:n ja Discoveryn dokumentit. Palvelun tarjontaan sisältyy lisäksi leijonakiekko, golfin PGA Tour ja olympialaiset sekä Eurosportin huippu-urheilu, kuten tennistä, pyöräilyä, snookeria, moottoriurheilua ja talvilajeja.

Huomioithan, että palvelu otetaan käyttöön Telia TV -tunnuksilla suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa.

Tilaa discovery+

discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin urheilua sekä mm. leijonakiekkoa ja valtavasti viihdettä sekä TV- ja urheilukanavat suorana discovery+-palvelussa.
Etsitkö Discovery-sisältöjä Telia TV -palveluun? Tutustu Discovery-kanavapakettin.
Lue lisää

Ota käyttöön discovery+

Suosittelemme

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka voin tilata discovery+-palvelun?

Tilaa mieleisesi discovery+-tuote verkkokaupastamme, Telia Kaupasta tai asiakaspalvelustamme.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi noin 15 minuutin kuluessa, jonka jälkeen voit ottaa discovery+-palvelun käyttöösi.

Mitkä ovat Telia TV -tunnukset?

Tarvitset discovery+ -palvelun käyttöönottoa varten Telia TV -tunnukset, sillä rekisteröityessäsi palveluun ensimmäistä kertaa aktivointi tapahtuu operaattoritilillä (Telia TV -tunnukset). Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, voit tilata maksuttoman Telia TV sovelluksen ja tunnukset kätevästi samalla kertaa discovery+ -tuotteen kanssa.

Minulla on Telia TV -tunnukset, mutta en muista niitä. Mitä teen?

Jos sinulla on Telia TV sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia TV -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso asiakastuesta ohjeet niiden löytämiseen.

Jos sinulla on Telia TV digiboksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia TV sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mitä jos minulla on jo discovery+-palvelu tilattuna suoraan Discoverylta?

Mikäli sinulla on olemassa oleva maksullinen discovery+-tilaus Discoveryn kautta, sinun tulee irtisanoa vanha tilaus erikseen discovery+:n sivuilla.

Kuinka discovery+ otetaan käyttöön?

Kun olet tilannut meiltä haluamasi discovery+-tuotteen, suoratoistopalveluun kirjautuminen ja palvelun käyttöönotto tapahtuu ensimmäisen kerran tietokoneen selaimella discovery+:n sivuilla. Kirjautuminen vahvistetaan Telia TV sovelluksen tai Telia TV digiboksin (ilman Telian laajakaistaa) tunnuksilla. Katso tarkemmat ohjeet

Kun olet kerran kirjautunut Telian asiakkaana palveluun ja sinut on tunnistettu, pysyt kirjautuneena jatkossakin.

Huom! Mikäli sinulla on olemassa oleva maksullinen discovery+-tilaus Discoveryn kautta, sinun tulee irtisanoa vanha tilaus erikseen discovery+:n sivuilla.

Millä tavoin voin katsoa discovery+-palvelua?

Discovery+-suoratoistopalvelua käytetään discovery+-sovelluksella (lataa sovellus Apple tai Google Play -sovelluskaupasta) tai tietokoneen selaimella osoitteessa www.discoveryplus.fi. Palvelua voi katsoa kahdella laitteella yhtä aikaa.

Katso tuetut laitteet discovery+:n sivuilta

Huom! Discovery+-suoratoistopalvelua ei voi katsoa Telia TV:n kautta. Telia TV -palvelussa voit nähdä Discovery-sisältöjä tilaamalla Discovery-kanavapaketin.

Mistä voin saada lisätietoja discovery+-palvelusta ja sisällöistä?

Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin discovery+:n asiakaspalvelusta

Lisätietoa discovery+-palvelun sisällöistä löydät osoitteesta www.discoveryplus.fi/ohjelmat.

Discovery+:n asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse osoitteella support@discoveryplus.fi.

Miten discovery+-suoratoistopalvelutuotteen laskutus tapahtuu?

Discovery+ näkyy Telian laskulla kanavapakettina. Discovery+-tuotteiden laskutusväli on kuukausi ja laskutus tapahtuu jälkikäteen. Halutessasi voit koota Telian eri palveluiden laskut yhteen kytkemällä yhteislaskun päälle Minun Teliassa.

Huom! Otathan Telialta tilaamasi discovery+-tuotteen heti käyttöösi, sillä laskutus alkaa tuotteen tilaushetkestä.

Kuinka voin irtisanoa Telialta tilaamani discovery+-tuotteen?

Discovery+-tuotteen irtisanomisaika on 30 vuorokautta. Irtisanomisen voi tehdä Minun Teliassa, Telia Kaupoissa tai asiakaspalvelussa.

Telia TV -tunnukset

Telia TV -tunnuksia tarvitset, kun otat discovery+-palvelun käyttöösi ensimmäistä kertaa.

✓ Jos sinulla on Telia TV sovellus tai digiboksi ilman Telian laajakaistaa, sinulla on myös Telia TV -tunnukset eli käyttäjätunnus ja salana. Mikäli tunnuksesi ovat hukassa, katso tästä ohjeet niiden löytämiseen.

✓ Jos sinulla on Telia TV digiboksi Telian laajakaistalla, sinulla saattaa olla myös Telia TV sovelluksen tunnukset. Voit tarkistaa tilanteen Minun Teliasta. Jos tunnuksia ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

✓ Eikö sinulla vielä ole Telia TV -palvelua eikä tunnuksia? Saat tilattua maksuttoman Telia TV sovelluksen ja tunnukset samalla kertaa discovery+-tuotteen kanssa.

Tarvitsetko apua discovery+-palvelun kanssa?

Lisää ohjeita discovery+-suoratoistopalvelun tilaukseen, käyttöönottoon ja katsomiseen löydät asiakastuen sivuilta.

Katso ohjeet

Suosikkisarjat, laadukkaat dokumentit ja huippu-urheilua discovery+-suoratoistopalvelussa

Sukella viihteen ja huippu-urheilun pariin discovery+-suoratoistopalvelussa. Pääset nauttimaan lukuisista kotimaisista sekä kansainvälisistä sarjoista kaikilta Discoveryn kanavilta. Tutustu myös mukaansa tempaaviin realitysarjoihin. 

Discovery Sport+ tuo viihteen lisäksi kiinnostavat urheilusisällöt suoraan kotisohvallesi. Jääkiekosta on tarjolla naisten ja nuorten MM-kisat sekä miesten EHT-turnaukset. Leijonakiekkoa sekä lukuisia muita lajeja pääset jännittämään olympialaisissa, joista discovery Sport+ näyttää kaikki tapahtumat. Golfin ystävät pääsevät PGA Tourin matkaan ja kaiken tämän lisäksi näet Eurosportin monipuolisesta tarjonnasta muun muassa snookeria, tennistä, pyöräilyä ja hiihtolajeja.

Dokumenttien ystävälle discovery+-suoratoistopalvelu tarjoaa ison kasan katseltavaa. Näet muun muassa Discovery Channelin, Discovery Sciencen ja Investigation Discoveryn dokumentit yhdestä paikasta. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia dokumentteja, kuten luontodokumentteja, tutkimusohjelmia ja sarjoja.

Snooker

Tulevia snooker-turnauksia discovery+-suoratoistopalvelussa:

  • Welsh Open 13.–19.2.
  • Players Championship 20.–26.2.

Tennis

Tenniksen tulevia turnauksia discovery+-suoratoistopalvelussa.

ATP Masters:

  • Indian Wells 8.–19.3.
  • Miami 22.3.–2.4.