C Moren ja MTV Katsomon sisällöt ovat yhdistyneet uudeksi MTV Katsomo -palveluksi.
Lue lisää

Investigation Discovery

Investigation Discovery -kanava ratkoo rikoksia ja mysteerejä sekä uppoutuu paranormaalien ilmiöiden kiehtovaan maailmaan. Investigation Discoveryn näet tilaamalla Discovery-kanavapaketin.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Investigation Discovery

discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.

Investigation Discovery ja muut kiehtovat Discoveryn kanavat

Investigation Discovery on varma valinta television katsojille, jotka ovat kiinnostuneita rikoksista ja niiden tutkimuksesta sekä paranormaaleista ilmiöistä. Investigation Discovery -kanavan ohjelmat ovat suomeksi tekstitettyjä.

Discovery-kanavaperheeseen kuuluvat lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet ja Discovery Science, jotka vievät katsojansa elämysten maailmaan. Kaikki nämä kiehtovat dokumentti- ja tiedekanavat laadukkaine ohjelmineen sisältyvät Telia Play -palvelun valikoimissa olevaan Discovery-kanavapakettiin. Paketissa on myös kattavasti urheilua Eurosportin kanavilla.