0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

Puhelintuki

Puhelinpalvelumme on nopea ja tehokas tapa saada apua tekniikan ongelmiin. Kun sähköpostit eivät toimi, langaton verkko ei yhdistä, TV kanavat eivät näy, virusturva herjailee tai muuten tekniikka heittää kuperkeikkaa, niin pika-apu ongelmiin löytyy monesti puhelinpalvelusta. Puheluiden keskimääräinen kesto alle 7 min (9/2018).

Älypuhelinten käyttöönoton opastus, Älypuhelinten sovellukset, Tietoturva, Sähköposti, Verkko- /langattomat tulostimet, Tiedostojen jakaminen. Voisimme jatkaa listaa loputtomiin, mutta ei liene tarpeen listata enempää, vaan nopeammin ongelma ratkeaa, kun soitat ja kerrot missä tökkii.

Luvallasi käytämme etätukea, jolloin asiantuntijamme pääsee tietokoneellesi, puhelimellesi ja tabletillesi tekemään tarvittavat toimenpiteet tai opastamaan helposti esimerkiksi ohjelman käytössä. Näet koko ajan, mitä asiantuntijamme tekee, ja puhelun jälkeen yhteys katkeaa.

Varaa puhelintuki

HELPIN ETÄTUKI

Etätuella voimme käyttää luvallasi laitettasi tuen tarjoamisen ajan. Etätuen avulla pystymme auttamaan matkapuhelimien, tietokoneiden ja tablettien kanssa kuin olisimme vieressäsi käyttämässä konetta. Voimme auttaa mm. sähköpostin, ohjelmistojen, yhteystietojen kopiointien yms. kanssa mihin ikinä apua tarvitsetkaan. Sinä voit ottaa rennosti ja katsoa, kun teemme ja ratkaisemme puolestasi.

Lataa etätuki

Mac, Windows, iOS, Android