0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Puhelintuki

Puhelinpalvelumme 0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm) on nopea ja tehokas tapa saada apua tekniikan haasteisiin.

Jos sähköposti ei toimi, langaton verkko ei yhdistä, TV-kanavat eivät näy, virusturva herjailee tai muuten tekniikka heittää kuperkeikkaa, niin pika-apu ongelmiin löytyy monesti puhelinpalvelusta. Puheluiden keskimääräinen kesto on n. 7 min.

Älylaitteiden käyttöönotto ja käytön opastus, sovellukset, tietoturva, sähköposti, tulostimet, tiedostojen varmuuskopiointi tai jakaminen... voisimme jatkaa listaa loputtomiin, mutta ei liene tarpeen listata enempää, vaan nopeammin ongelma ratkeaa, kun soitat ja kerrot missä tökkii.

Luvallasi käytämme apuna turvallisia ja tehokkaita etätukityökalujamme, joiden avulla asiantuntijamme pääsee tietokoneellesi, puhelimellesi tai tabletillesi tekemään tarvittavat toimenpiteet puolestasi tai opastamaan helposti esimerkiksi ohjelman käytössä. Näet koko ajan, mitä asiantuntijamme tekee ja puhelun jälkeen yhteys katkeaa. Käytössämme on myös työkalu, jonka välityksellä voit näyttää ongelman kohteena olevaa laitetta ja voimme ratkaista asian helpommin.

Varaa puhelintuki

Helppi-etätukiohjelmamme

Etätukiohjelmallamme voimme käyttää luvallasi laitettasi tuen tarjoamisen ajan. Etätuen avulla pystymme auttamaan tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettien kanssa aivan kuin olisimme vieressäsi käyttämässä laitetta. Voimme auttaa mm. sähköpostin, ohjelmistojen, yhteystietojen kopiointien yms. kanssa tai mihin ikinä apua tarvitsetkaan. Sinä voit ottaa rennosti ja katsoa, kun teemme ja ratkaisemme puolestasi.

Lataa etätuki

Mac, Windows, iOS, Android