Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Etätallennus

Etätallennuksen avulla voit ajastaa tallennuksesi myös silloin, kun et ole television ääressä. Etätallennus onnistuu niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Voit hoitaa tallennukset Ohjelmaoppaan kautta kirjautumalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Saumattomalla palvelullamme pystyt myös ajastamaan ohjelmat käyttämällä Telia TV sovellusta joko älypuhelimellasi tai tabletilla. Tällä tavoin saat lempisarjasi jatkuvaan tallennukseen. Käytä kirjautumiseen tunnuksia, jotka olet saanut yhdessä digiboksisi kanssa.

Käyttö

Ohjelmaopas ja tallentaminen

Ohjelmaoppaan kautta näet päivän ohjelmiston ja voit tehdä tallennukset suoraan peruskanavilta. Jos käytössä on myös Telialta erikseen hankittu tallentava digiboksi, voidaan myös maksukanavien ohjelmia asettaa tallennettavaksi tallentavalle digiboksille.

Voit vaihtaa näkyvissä olevia kanavia painamalla valittuna olevaa kanavaryhmää. Lisäksi voit laatia oman Suosikit-kanavalistauksesi. Suosikkeihin lisäät kanavia painamalla halutun kanavan vieressä olevasta sydän-painikkeesta. Kun kanava on lisätty Suosikkeihin, näkyy sen vieressä oleva sydän vaaleanpunaisena.

Voit asettaa halutun ohjelman tallennukseen joko painamalla ohjelman vieressä olevasta R-painikkeesta tai avaamalla ohjelman tiedot painamalla sen nimestä. Jos käytössä ei ole tallentavaa digiboksia, vaihtoehtoina on ainoastaan "Verkkoon" ja "Jatkuvasti". Valitse haluamasi vaihtoehto ja paina ”Tallenna”.

Kun ohjelma on ajastettu tallentumaan, sen vieressä oleva R-painike on vihreä. Jatkuvaan tallennukseen asetettujen ohjelmien viereinen R-painike on puolestaan sininen.

Jatkuva tallennus

Voit asettaa lempiohjelmasi jatkuvaan tallennukseen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia tallennusten ajastamisesta erikseen.

Avatessasi haluamasi ohjelman tiedot aseta jatkuva tallennus valitsemalla "Jatkuvasti". Tässä näkymässä näet lisätietoja ohjelman seuraavista tallennuksista. "Muokkaa sääntöä" -kohdasta voit esimerkiksi muokata viikonpäiviä, joina haluat ohjelman tallentuvan.

Tallentamasi ohjelmat

  • Tallennukset-valikossa pystyt selaamaan tallenteitasi sekä poistamaan niitä, minkä lisäksi näet myös käytettävissä olevan tallennustilan.
  • Tulevat-valikossa näet sekä verkkoon että digiboksille ajastetut ohjelmat. Voit myös perua ohjelmointeja painamalla ohjelman vieressä olevasta ruksista.
  • Jatkuvat-valikossa voit puolestaan tarkastella ja poistaa jatkuvaan tallennukseen asetettuja ohjelmiasi. Huom! Poistoa ei voida peruuttaa, vaan tallennus poistuu pysyvästi.

Hakutoiminto

Voit etsiä ohjelmia joko ohjelmaoppaasta, jo tehdyistä tallennuksista tai tulevista ja jatkuvista tallennuksista. Valitse haluamasi valikko ja kirjoita hakusanasi, esimerkiksi "Uutiset".

  • Ohjelmaoppaasta haettaessa näet tulevia ohjelmia. Voit asettaa haluamasi ohjelman haun kautta tallennukseen painamalla sen nimen vieressä olevasta R-painikkeesta tai avaamalla ohjelman tiedot painamalla sen nimestä.
  • Tallennuksista haettaessa näet hakutuloksia jo tekemistäsi tallenteista.
  • Tulevat-valikosta haettaessa hakutuloksissa näkyvät tulevat tallenteesi.
  • Jatkuvat-valikosta haettaessa näet hakutulokset jatkuvaan tallennukseen asettamistasi ohjelmista.