Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Huippujalkapalloa kotisohvallesi

Suosituimmat jalkapallokanavat ja maailman parhaat futisliigat ovat ulottuvillasi missä ja milloin vain Telia TV:ssä.

Jalkapallon unelmapaketit

Telia TV -palvelun valikoimassa olevat kanavapaketit tarjoavat runsaasti eurooppalaista huippujalkapalloa, kuten Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, UEFA Nations League, Mestarien liiga, Espanjan La Liga ja Eurooppa-liiga. Useilla urheilukanavilla näet jalkapallotarjonnan lisäksi myös paljon muuta urheilua.

futista aina ja kaikkialla

Tiesithän, että tilaamasi kanavapaketin sisältöjä voit katsoa netissä ja mobiilissa Telia TV sovelluksella missä ja milloin vain.
 

Jalkapallon löydät näistä kanavapaketeista

   

Muutakin urheilua ja viihdettä

   

jalkapalloa televisiossa

Nyt on tarjolla futishuumaa! Telian TV:n avulla voit katsoa jalkapalloa TV:ssä, suorana netissä tai vaikkapa puhelimesi kautta. Tutustu valikoimaamme jalkapalloa näyttäviin kanavapaketteihin.

V sport -kanavapaketit V sport jalkapallo, V sport sekä V premium tarjoavat aimo annoksen jalkapalloa. Näet pakettien kanavilla muun muassa Englannin Valioliigan, Bundesliigan ja UEFA Nations Leaguen pelit, sekä paljon muuta urheilua ja urheilulähetyksiä.

Sykkiikö sydämesi espanjalaiselle huippujalkapallolle? C Moren kanavapaketeista C More Sport sekä C More Total näyttävät Espanjan La Ligan, minkä lisäksi voit herkutella Mestarien Liigan sekä Eurooppa Liigan otteluja katsomalla.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä netti uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös vaivattomat prepaid-liittymät.

Muut tärkeät urheilukisat ja -lajit