Formula 1® televisiossa

Kaikki F1-ajotapahtumat näet suorana V sport -kanavilla V premium -paketissa missaamaatta kierrostakaan. Tilaa nyt itsellesi sopivin Formula 1 -kanavapaketti Telia TV:seen.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Formula 1

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Formulat suorana TV:ssä

Kaikki vauhdikkaat Formula 1 -kilpailut näet suorana V sport- urheilukanavilla Telia TV:stä. Tilaa V premium -kanavapaketti ja valmistaudu nauttimaan moottoriurheilun kiinnostavimmasta jännitysnäytelmästä. Näet V sport -kanavilla myös runsaasti muita urheilulähetyksiä, kuten esimerkiksi NHL-pelit, Valioliigan, Bundesliigan ja UEFA Eurooppa-liigan ottelut, MotoGP™ -kisoja, sekä huippugolfia. V sport, series & film -kanavapakettien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme sekä suoratoistopalveluihin, kuten C More Total, C More Sport, SkyShowtime, discovery+ ja HBO Max. Tutustu myös C More -suoratoistopalvelun tuotteisiin, jotka tilaat liittymäasiakkaana etuhintaan.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät meiltä tunnettujen valmistajien televisiot sekä laadukkaat soundbar-kaiuttimet.