Formula 1® televisiossa

Kaikki F1-ajotapahtumat näet suorana V sport -kanavilla V premium -paketissa missaamaatta kierrostakaan. Tilaa nyt itsellesi sopivin Formula 1 -kanavapaketti Telia Play -sovellukselle tai Telia Play -boksille.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Formula 1

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Formulat suorana TV:ssä

Kaikki vauhdikkaat Formula 1 -kilpailut näet suorana V sport- urheilukanavilla Telia Playsta. Tilaa V premium -kanavapaketti ja valmistaudu nauttimaan moottoriurheilun kiinnostavimmasta jännitysnäytelmästä. Näet V sport -kanavilla myös runsaasti muita urheilulähetyksiä, kuten esimerkiksi NHL- ja CHL-pelit, Valioliigan, Bundesliigan ja UEFA Eurooppa-liigan ottelut, MotoGP™ -kisoja, sekä huippugolfia. V sport, series & film -kanavapakettien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme sekä suoratoistopalveluihin, kuten MTV Katsomo -kanavapaketit, SkyShowtime, discovery+ ja HBO Max. Tutustu myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun tuotteisiin, jotka tilaat liittymäasiakkaana etuhintaan.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät meiltä tunnettujen valmistajien televisiot sekä laadukkaat soundbar-kaiuttimet.