Portugalin liiga

Katso Portugalin parasta jalkapalloa eli Primeira Liga -otteluita suorana C Moressa. Tilaa nyt liittymäasiakkaana etuhintaan!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Portugalin liiga

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL, NFL ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL, NFL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

Portugalin liiga eli Primeira Liga

Portugalin parasta jalkapalloa C Moressa! Portugalin liiga eli Primeira Liga on Portugalin jalkapalloliigan korkein sarjataso. Primeira Ligan kaudella puollustava mestari Sporting CP saa vastaansa Portugalin parhaat jalkapallojoukkueet. C More näyttää valikoituja Priemeira Liga -otteluita englanniksi selostettuna. Pääasiassa näytetään viikon aikana Benfican, Porton sekä Sportingin otteluita. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso Portugalin liigan otteluita suorana C Moressa!

Portugalin liigan lisäksi löydät C Moresta paljon muuta huippujalkapalloa ja urheilua. Jalkapallon tosifanit katsovat C Moressa Portugalin liigan lisäksi La Liga-, Serie A- ja Mestarien liiga -ottelut. Tutustu myös muuhun C Moren kattavaan urheilutarjontaan: CHL, Sveitsin liiga, SHL, jääkiekon MM-kisat, NFL sekä tietenkin Liiga löytyvät kaikki C Moresta.

Urheilutarjonnan lisäksi C More on täynnä monipuolista viihdettä koko perheelle. Portugalin liiga -pelien ja muun penkkiurheilun ohella viihdyt takuulla C Moren laajan sarja- ja leffatarjonnan parissa. Katso klassikoita kuten Salatut elämät sekä supersuosittuja C Moren omia tuotantoja. Alkuperäissarjat Roba, Onnela, Paras vuosi ikinä ja Sunnuntailounas ovat katsottavissa C Moressa.