Portugalin liiga

Katso Portugalin parasta jalkapalloa eli Primeira Liga -otteluita suorana MTV Katsomossa. Tilaa nyt liittymäasiakkaana etuhintaan!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Portugalin liiga

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Portugalin liiga eli Primeira Liga

Portugalin parasta jalkapalloa C Moressa! Portugalin liiga eli Primeira Liga on Portugalin jalkapalloliigan korkein sarjataso. C More näyttää valikoituja Priemeira Liga -otteluita englanniksi selostettuna. Pääasiassa näytetään viikon aikana Benfican, Porton sekä Sportingin otteluita. Tilaa nyt MTV Katsomo+ Urheilu -tuote liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso Portugalin liigan otteluita suorana MTV Katsomossa!

Portugalin liigan lisäksi löydät MTV Katsomosta paljon muuta huippujalkapalloa ja urheilua. Jalkapallon tosifanit katsovat MTV Katsomossa Portugalin liigan lisäksi La Liga-, Serie A- ja Mestarien liiga -ottelut. Tutustu myös muuhun MTV Katsomon kattavaan urheilutarjontaan: Sveitsin liiga, SHL, NFL sekä tietenkin Liiga löytyvät kaikki MTV Katsomosta.

Urheilutarjonnan lisäksi MTV Katsomo on täynnä monipuolista viihdettä koko perheelle. Portugalin liiga -pelien ja muun penkkiurheilun ohella viihdyt takuulla MTV Katsomon laajan sarja- ja leffatarjonnan parissa. Katso klassikoita kuten Salatut elämät sekä supersuosittuja MTV-alkuperäissarjoja.