Suosituimmat urheilulajit

Nauti seuratuimmista urheilusarjoista, kuten Mestarien liiga, MM-ralli, NHL, Valioliiga ja Formula 1 sekä muista urheilun huippuhetkistä – missä ja milloin haluat.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Urheilu

Suosituimmat urheilulajit tv:ssä

Telia TV:stä löydät useita urheilua sisältäviä kanavapaketteja ja urheilukanavia, jotka tarjoavat katsottavaksesi maailman kovimmat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, moottoriurheilua, kotimaisen Liigan ja paljon muuta huippu-urheilua, kuten snookeria, koripalloa, yleisurheilua, golfia, ravit, hiihtoa ja tennistä. Urheilukanavilta voit seurata suosikkilajiasi suorina lähetyksinä sekä tallenteina joko televisiosta kotisohvaltasi tai missä vain Telia TV sovelluksen kautta sekä netistä osoitteessa tv.telia.fi.

C Moren urheilukanavien ohjelmistossa

C Moren kanavapaketeista C More Sport ja C More Total näyttävät laajan kattauksen urheiluohjelmia. Näet näiden pakettien kanavilla mm. Mestarien liigan, La Ligan, Serie A:n, CHL:n, Sveitsin liigan, jääkiekon MM-kisat, MM-rallinNFL:n, Timanttiliigan, golfia ja monet muut kiinnostavat urheilulähetykset. C More Total sisältää lisäksi paljon muutakin kuin urheilusisältöä, tutustu vaikka suosittuihin pohjoismaisiin ja kotimaisiin sarjoihin sekä elokuviin.

Liittymäasiakkaanamme voit myös tilata C More -suoratoistopalvelun tuotteita etuhintaan. Valitse kiinnostuksesi mukaan viihdettä tai urheilua – tai kaikkea yhdessä paketissa. Tutustu esimerkiksi C More Total+ -tuotteeseen, joka sisältää Liiga-pelit, C Moren muun urheilutarjonnan sekä koko sarja- ja leffavalikoiman.

V sport -kanavien urheiluohjelmat

V sport, series & film -kanavapaketeista (ent. Viasat) löytyy myös varaa mistä valita. V premium -paketti näyttää laajan kirjon urheiluohjelmaa V sport -kanavilta, kuten Valioliigan, Bundesliigan sekä Eurooppa-liiganNHL:n ottelut ja Formula 1 -lähetykset. V premium tarjoaa urheilun lisäksi katsottavaksesi myös rutkasti viihdettä, kuten uutuuselokuvia ja laadukkaita dokumentteja. Tutustu myös V sport golf- ja V film -kanavapaketteihin.

Suurkisat ja suosituimmat urheiluturnaukset, kuten olympialaiset, sekä kovatasoista tennistä, pyöräilyä ja snookeria voit nähdä Discoveryn omistamilla Eurosport-kanavilla. Meiltä voit tilata myös discovery+-suoratoistopalvelussa katsottavan discovery+ Sport -tuotteen, jonka tarjontaan sisältyy Eurosportin urheilun lisäksi mm. MotoGP™ ja golfin PGA Tour. TotoTV puolestaan on kanava raviurheilun ystäville. Minkälaista urheilua sinä haluat katsoa televisiosta? Tutustu urheilua näyttävien kanavapakettiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi!