KHL-ottelut

Katso Jokerien kaikki pelit ja muut tärkeimmät KHL-ottelut suorana discovery+-palvelussa.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta KHL

discovery+ Sport
Eurosportin urheilua sekä mm. KHL, leijonakiekko, olympialaiset ja valtavasti viihdettä sekä TV- ja urheilukanavat suorana discovery+-palvelussa.

khl-jääkiekkoa discovery+-palvelussa

Ota hyvä asento ja valmistaudu nauttimaan KHL-liigan jännittävästä kaudesta. Discovery+-palvelusta näet myös huippujääkiekkoa Euroopasta! Discovery Sport+ näyttää kaikki Jokereiden KHL-ottelut sekä muut valikoidut KHL-pelit. Katso jääkiekkopelit mukavasti kotisohvalta ja seuraa joukkueiden kamppailua KHL-mestaruudesta. Tilaus sisältää myös naisten ja nuorten jääkiekon MM-kisat sekä EHT-turnaukset.

Discovery+ Sport -paketissa on jääkiekon lisäksi mm. valtava määrä suoraa Eurosportin huippu-urheilua. Katsottavanasi on lisäksi tuhansia tunteja viihdettä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja kaikilta Discovery kanavilta, realitya ja dokumentteja

Jääkiekon miesten MM-kisat ja Mestis-sarjan jääkiekko-ottelut näet puolestaan C More Sport- sekä C More Total -kanavapakettien kautta Telia TV:stä tai C More -suoratoistopalvelussa. Liiga-ottelut voit katsoa suorana C Moressa Telia Liigapassilla.