Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

HBO Nordic – laatusarjojen ystävälle

Katso parhaat sarjat ja elokuvat missä ja milloin haluat. Tilaa HBO Nordic nyt 30 päivää 0 €.

Ne sarjat, joista kaikki puhuvat

Toukokuussa HBO Nordicilla riittää katsottavaa, kun nähdään mm. Game of Thronesin viimeiset jaksot sekä uutuussarjat State of the Union ja Chernobyl. Game of Thrones -faneille on luvassa 27.5. myös dokumentti Game of Thrones: The Last Watch, jossa seuraataan tuotantotiimin ja näyttelijöiden työskentelyä ääriolosuhteissa.

HBO:n ohjelmakirjastossa Telia TV:ssä voit katsoa myös monien muiden suosikkisarjojen, kuten Vikingsien, Westworldin ja Handmaid´s Talen, uusimmat jaksot sekä sarjojen aiemmin ilmestyneet tuotantokaudet.

Nauti yli 5 000 jaksosta laatusarjoja sekä valikoiduista elokuvista, dokumenteista ja komediaspesiaaleista. Myös lapset löytävät paljon katsottavaa Toonix Lapset -ohjelmakirjastosta.

Kokeile nyt kuukausi maksutta!

Kokeile maksutta

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu hintaan 9,95 €/kk. Ei sitoutumista – tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Huhtikuun suosituksia

Ohjelmakirjaston oivat ominaisuudet

* Poikkeuksena USA:ssa esitettävät suorat lähetykset, ns. Live Talk Showt (ja yksittäiset muut sarjat), jotka julkaistaan heti ilman tekstiä, mutta korvataan tekstitettyinä n. 2 vkon kuluttua.
** Jos jotakin sarjaa esitetään ilmaiskanavilla, poistuu kyseinen sarja siksi aikaa ohjelmakirjastosta. Edelliset kaudet ovat taas katsottavissa uuden tuotantokauden alkaessa.