Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asiakasetu kaikille laajakaista-asiakkaille: HBO Nordic 6 kk -50 % (norm. 9,95 €/kk). Lue lisää

HBO Nordic – laatusarjojen ystävälle

Katso parhaat sarjat ja elokuvat missä ja milloin haluat. Tilaa HBO Nordic nyt 30 päivää 0 €.

Ne sarjat, joista kaikki puhuvat

HBO Nordicilta kannattaa helmikuussa katsoa mm. The Walking Deadin 8. tuotantokausi ja hulvattoman Last Week Tonight With John Oliver -sarjan 6. tuotantokausi. Jos True Detectiven uusin kausi on jäänyt katsomatta, ei ole vielä liian myöhäistä! HBO:n ohjelmakirjastossa Telia TV:ssä voit katsoa myös monien suosikkisarjojen, kuten Game of Thronesin ja Handmaid´s Talen, uusimmat jaksot sekä sarjojen aiemmin ilmestyneet tuotantokaudet.

HBO Nordicin ohjelmakirjastossa nautit yli 5 000 jaksosta laatusarjoja sekä valikoiduista elokuvista, dokumenteista ja komediaspesiaaleista. Myös lapset löytävät paljon katsottavaa Toonix Lapset -ohjelmakirjastosta.

Kokeile nyt kuukausi maksutta!

Kokeile maksutta

Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu hintaan 9,95 €/kk. Ei sitoutumista – tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Helmikuun suosituksia

Tilaajaetu: HBO Nordic 6 kk -50 %

Laajenna kaistaa ja katso huippusarjoja edullisesti

Laajakaista-asiakkaanamme saat nyt HBO Nordic -ohjelmakirjaston sarjat ja elokuvat kotiisi 6 kk -50 % (norm. 9,95 €/kk). Voimassa sekä nykyisille että uusille laajakaista-asiakkaille.

Tutustu etuun

Ohjelmakirjaston oivat ominaisuudet

* Poikkeuksena USA:ssa esitettävät suorat lähetykset, ns. Live Talk Showt (ja yksittäiset muut sarjat), jotka julkaistaan heti ilman tekstiä, mutta korvataan tekstitettyinä n. 2 vkon kuluttua.
** Jos jotakin sarjaa esitetään ilmaiskanavilla, poistuu kyseinen sarja siksi aikaa ohjelmakirjastosta. Edelliset kaudet ovat taas katsottavissa uuden tuotantokauden alkaessa.