Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Avarra maailmaasi Discoveryn huippudokkareilla

Dokumenttisarjojen ja upeiden luonto-ohjelmien lisäksi Discovery-paketissa myös monipuolisesti urheilua Eurosportin kanavilla.

Viihdy Discoveryn ohjelmien parissa

Heittäydy elämysten maailmaan Discoveryn kanavilla. Discovery-kanavapaketti sisältää runsaasti huippudokumentteja, historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, rikoksia, tutkimusta ja mysteerejä. Esimerkiksi Discovery Channel -kanava tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tv-ohjelmia sekä kansainvälisiä sarjoja suomeksi selostettuina tai tekstitettyinä. Lisäksi Discovery-paketissa on myös kattavasti urheilua Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavilla.

Discovery-kanavapaketin katseluun tarvitset Telia Play -boksin tai kaapelikortin. Tutustu myös discovery+-tuotteisiin, jotka voit tilata meiltä ja katsoa discovery+-suoratoistopalvelussa.

Ei määräaikaisuutta – tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Tilaa Discovery ja katso

Katso viikon TV-ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia Play -boksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

Discovery Suomi tuo tarinat luoksesi

Viihdy, opi, inspiroidu – Discovery Suomi on avaimesi uusiin maailmoihin sekä lukemattomiin tarinoihin! Discoveryn kanavilta löydät huippudokumentteja, tarinoita eläinmaailmasta sekä viihdyttäviä sarjoja. Tutustu Discovery-kanaviin, ja löydä oma suosikkisi!

Discovery Channel -kanava tarjoaa tosielämän tarinoita ja monipuolista realitya. Animal Planet puolestaan ei juuri esittelyjä kaipaa. Kukapa ei tuntisi tätä kanavaa, joka on kuuluisa laadukkaista eläinaiheisista dokumenteistaan, jotka ovat yhtä aikaa sekä koskettavia, kiehtovia, viihdyttäviä että opettavaisia. Investigation Discovery -kanava tarjoaa tosielämän rikostarinoita. Kanavan dokumentit pureutuvat kinkkisiin rikostapauksiin sekä kiinnostaviin mysteereihin. Discovery Science puolestaan on keskittynyt tarjoamaan vuorokauden ympäri ohjelmaa, jossa tutustutaan tieteen ja tekniikan kiehtovaan maailmaan.

Nauti myös laajasta kattauksesta urheilua Discovery-kanavapaketissa. Eurosportin kanavilta näet urheiluohjelmaa moneen makuun. Snooker, tennis ja pyöräily sekä monet suurkisat, kuten olympialaiset, kuuluvat Eurosportin monipuoliseen ohjelmistoon.

Kannattaa tutustua myös discovery+-tuotteisiimme – voit katsoa kaikkien Discoveryn kanavien sisältöjä suoraan discovery+-suoratoistopalvelussa missä ja milloin haluat. Palveluun sisältyy valtavasti kotimaista ja kansainvälistä viihdettä, realitya ja dokumentteja sekä discovery+-alkuperäissarjoja. Palvelussa voit nähdä lisäksi mm. Eurosportin urheilua ja leijonakiekkoa.

Valikoimassamme on myös paljon muita kanavapakettejaTV-opas-sivulta näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin kiinteä laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiilinetti ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaidit.