Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

e-SIM – kaikki hyöty irti älylaitteistasi

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa eSIMin käyttöösi. Vaihda muovinen SIM-kortti sähköiseen ja kytke verkkoon yhä useampia laitteita.

Uuden aikakauden SIM – vain telialta

Muoviset SIM-kortit ovat pian historiaa, sillä olemme tuoneet ensimmäisenä suomalaisena operaattorina saatavillesi eSIMin eli sähköisen SIM-kortin. eSIM mahdollistaa yhä useampien laitteiden verkkoon kytkemisen, ja siksi voit esimerkiksi soittaa, vastaanottaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan älykellostasi.

Tällä hetkellä täysi eSIM-tuki on saatavilla Samsung Galaxy Watch -älykelloille, uusimmille iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille. Tulevaisuudessa eSIM-tekniikkaa voidaan hyödyntää myös esimerkiksi kodinkoneissa, televisioissa ja autoissa.

Tilaa liittymä e-SIMillä

Sähköinen eSIM on saatavilla kaikkiin Rajaton- ja Rajaton Lite -liittymiimme. Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Tilaa

Katso e-SIMiä tukevat laitteet

Puhelimet

Apple

eSIMiä tukevat seuraavat Applen puhelimet, joissa on iOS 12.1 tai uudempi ohjelmistopäivitys:

 • iPhone XR
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max

Tutustu ja tilaa

Älykellot

Samsung

 • Samsung Galaxy Watch

Huom! Samsung Glaxy Watch -kello vaatii toimiakseen Telian liittymän myös matkapuhelimessa.

Tutustu ja tilaa

Tabletit

Apple

eSIMiä tukevat seuraavat Applen tabletit, joissa on iOS 12.1 tai uudempi ohjelmistopäivitys:

 • iPad Pro 11” (2018)
 • iPad Pro 12.9” (2018)
 • iPad Air 10.5" (2019)
 • iPad Mini 7.9" (2019)

Tutustu ja tilaa

Ota kaikki irti Samsung Galaxy Watch -älykellostasi

eSIM

lue käyttäjäkokemuksia

Telia Yhteisöstä voi lukea muiden käyttäjien kokemuksia eSIM-palvelusta ja kysyä heiltä sinua askarruttavia kysymyksiä.

Lue kokemuksia

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on eSIM?

eSim tarkoittaa sitä, että laite sisältää valmiiksi erityisen eSIM-kortin, jolloin perinteistä muovista SIM-korttia ei tarvitse asentaa. eSIM-profiilin luonti ja liittymän tilaus voidaan tehdä täysin sähköisesti ja jopa ennen kuin laite otetaan käyttöön.

Saako eSIMin Applen laitteisiin?

eSIMiä tukevat nämä iOS 12.1:lla tai uudemmalla ohjelmistopäivityksellä varustetut Applen laitteet:

 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPad Pro 12.9” (2018)
 • iPad Pro 11” (2018)
Voiko eSIMiin kytkeä minkä tahansa liittymän?

eSIMiin voi kytkeä minkä tahansa Telian kuluttaja- tai yritysliittymän sekä myös Multi-SIM-palvelun.

Multi-SIM-palvelu mahdollistaa rinnakkaiskortin yhdistämisen pääliittymään, eli matkapuhelinliittymään. Rinnakkaiskortti käyttää samaa puhelinnumeroa kuin pääliittymä.

Palvelu helpottaa kännykän ja älykellon päivittäistä käyttöä. Voit esimerkiksi vastaanottaa yhteen numeroon lähetettyjä viestejä ja soitettuja puheluita kahdella eri laitteella.

Multi-SIM-palvelun tilaaminen onnistuu Telia Kaupoissa tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 690400.

Minulla on jo Telian liittymä. Voiko saman liittymän yhdistää älykelloon?

Kyllä voi, ja se onnistuu Multi-SIM-palvelun avulla.

Multi-SIM mahdollistaa rinnakkaiskortin yhdistämisen pääliittymään, eli matkapuhelinliittymään. Rinnakkaiskortti käyttää samaa puhelinnumeroa kuin pääliittymä.

Palvelu helpottaa kahden laitteen, kuten kännykän ja älykellon, päivittäistä käyttöä. Voit esimerkiksi vastaanottaa yhteen numeroon lähetettyjä viestejä ja soitettuja puheluita kahdella eri laitteella.

Multi-SIM-palvelun tilaaminen onnistuu Telia Kaupoissa tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 690400.

Voiko liittymän siirtää eSIMiltä tavalliselle SIM-kortille?

Liittymän muutos eSIMiltä perinteiselle SIM-kortille onnistuu SIM-kortinvaihdon kautta.

Älykellon ominaisuudet tehokäyttöön

eSIM-toiminnolla varustettu Samsung Galaxy Watch on tyylikäs älykello, jolla keräät laajasti dataa vaikka treeneistäsi. eSIM-ominaisuuden ansiosta voit soittaa, vastata puheluihin ja lähettää viestejä suoraan Galaxy Watch -kellostasi. Myös muut älykellot löydät helposti verkkokaupastamme.

Samsung Galaxy Watch on yhteensopiva Android- ja iOS-puhelinten kanssa. Tutustu esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimiin tai uusiin iPhone-puhelimiin. Uuteen puhelimeen löydät meiltä niin suojakuoret kuin kuulokkeetkin.

Päivitä samalla liittymäsi. Meiltä löydät puhelinliittymät niin satunnaisselailijalle, perusnettiä tarvitsevalle kuin aktiivisurffaajallekin. Liittymissä on aina rajaton netti kotimaassa. Voit kytkeä eSIMiin minkä tahansa Rajaton- tai Rajaton Lite -puhelinliittymämme.