Uuden aikakauden liittymä

Telia Dot on huippuluokan liittymä, jossa on reilumpi hinnoittelu.

  • Rajaton 4G-data, puhelut ja tekstarit
  • Maksat vain siitä mitä käytät, 0-25€/kk
  • Tilaus, laskut ja asiakaspalvelu sovelluksessa

Lataa sovellus ja katso hinta-arviosi!

Saat viestinä linkin sovelluskauppaan.

30 päivän tutustumisjakson jälkeen hinta käytön mukaan enintään 25 € / kk.

30 päivän tutustumisjakson jälkeen hinta käytön mukaan enintään 25 € / kk.

100 % digitaalinen

Laskutus

Helppo tapa tilata

Saat liittymän tilattua sovelluksen kautta muutamalla napinpainalluksella, silloin kun sinulle sopii. Me hoidamme vanhan liittymäsi irtisanomisen, ja uuden SIM-kortin saat postitse parissa päivässä!

Asiakaspalvelu

Selkeä laskun seuranta

Tiedät aina, paljonko laskua on tulossa ja mistä se muodostuu. Näet reaaliajassa, paljonko käytät dataa, tekstiviestejä ja puheluita. Veloitus hoituu näppärästi suoraan maksukortilta.

Digihyvinvointi

Sujuva käyttö reissussa

Voit käyttää liittymää huoletta myös ulkomailla. Euroopassa käyttö maksaa saman verran Kuin Suomessa, ja kaikkien maiden hinnat näet vaivattomasti sovelluksesta.

Maksat vain siitä mitä käytät

Telia Dotissa ei ole monimutkaisia liittymäpaketteja, vaan maksat vain siitä mitä käytät – näin voit itse vaikuttaa laskusi suuruuteen. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti, ja hintaturvan ansiosta peruskäyttö ei koskaan maksa yli 25 €/kk. Liittymän avaaminen ei maksa mitään, emmekä sido sinua määräaikaisuuteen. Ensimmäiset 30 päivää peruskäyttö on maksutonta!

Saat hinta-arvion ennen tilaamista

Koska oman liittymän nykyistä käyttöä voi olla vaikea arvioida, saat hinta-arvion ennen kuin tilaat liittymän. Sinun ei tarvitse tietää, paljonko käytät puhelintasi, koska puhelimesi tietää sen. Telia Dot -sovellus laskee sinulle sen perusteella arvion, paljonko laskusi olisi. Arvion saamiseksi sinun ei tarvitse kirjautua tai luoda tiliä, ainoastaan ladata maksuton sovellus!

Tavoitat asiakaspalvelun chatissa

Voit heittää hyvästit vuoronumeroille ja kalliista asiakaspalvelupuheluista maksamiselle - Telia Dotin asiakaspalvelun tavoitat helposti chatissa niin sovelluksessa kuin nettisivuillamme. Autamme arkisin 9-17, mutta viestisi voit toki kirjoittaa koska vain, ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Tiesitkö muuten, että asiakkaidemme mielestä asiakaspalvelumme on huippuluokkaa? Pätevät ja aurinkoiset tyypit, ei siihen muuta tarvita.

Tasapainota puhelimen käyttöäsi

Telia Dot auttaa sinua tiedostamaan, milloin ja miten käytät puhelintasi. Haluatko vähentää puhelimen turhaa vilkuilua? Tai päästä eroon näytön tuijottamisesta myöhään illalla? Oli tavoitteesi mikä hyvänsä, Telia Dot auttaa sinua saavuttamaan sen. Kaikkein tärkeintä on sinulle oikean tasapainon löytäminen.

Mukavampi digiarki koko perheelle

Telia Dot auttaa perheitä keskustelemaan digiarjesta yhdessä. Mitkä tavat sopivat teille? Kuinka paljon, usein ja mihin tarkoituksiin haluatte laitteita käyttää? Kun yhdessä sovitaan koko poppoolle sopivista tavoista, digiarkikin sujuu helpommin.

Näin asiakkaamme sanovat

”Liittymä on superhelppo ottaa käyttöön, laskutus hoituu kortilta ja lapsen käytön seuranta on helppoa.” – Aleksis

”Dot on ollut käytössä nyt jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että tätä ollaan kaivattu! Siisti äppi ja hyvä käyttökokemus 👌” – Sansku2

”Tämä on parasta ja ripeintä asiakaspalvelua mitä koskaan olen saanut, kiitos.”  – Meri

”Huoleton ja kerrankin toimiva ratkaisu, jolla seurata puhelinlaskua ja sen kehittymistä.”  – Klaus