eSIM-älykellot

Meiltä löydät kaikki suosituimmat älykellot eSIM-ominaisuudella Applelta ja Samsungilta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kattava valikoima muita älykelloja, urheilukelloja ja aktiivisuusrannekkeita. Älykellon monipuolisilla ominaisuuksilla voit esimerkiksi seurata unenlaatua, terveydentilaa ja päivittäistä askelmäärää. Lisäksi saat älykelloon ilmoitukset puhelimestasi. Tutustu nyt valikoimaamme eSIM-tuen kanssa tulevia älykelloja.

kuvitus kuva aiheesta eSIM-älykellot

Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

eSIM-älykello – älyä ranteessasi

Huippuominaisuuksilla varustettu älykello tekee arjestasi kertaheitolla sujuvampaa. Löydät meiltä älykelloturheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet useilta eri merkeiltä. Valikoimamme kattaa esimerkiksi Polar-kellotSuunto-kellotGarmin-kellot sekä monet muut kellomerkit. Löydät meiltä myös lasten älykellot ja lasten kellopuhelimet.

Samsung Galaxy Watch ja Apple Watch -kellot voit synkronoida puhelimesi kanssa eSIM-kortin avulla. Tutustu eSIM-ominaisuutta tukeviin Apple-kelloihin Apple Watch 9 sekä Apple Watch SE. Samsungin valikoimasta löydät kellot kuten Samsung Galaxy Watch 4 sekä Samsung Galaxy Watch5 Pro.

eSIM on kellon sisällä oleva sähköinen SIM-kortti, joka toimii pitkälti perinteisen SIM-kortin tavoin. Perinteisestä poiketen et kuitenkaan tarvitse fyysistä SIM-korttia, vaan sen sijaan sisäänrakennettu eSIM aktivoidaan digitaalisesti. Telian Multi-palvelun avulla voit pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin puhelimessasi.

Siirtyessäsi eSIM-älykellon käyttäjäksi, on samalla hyvä myös päivittää puhelinliittymä uuteen uskoon. Päivitä liittymäsi ja nauti rajattomasta sekä nopeasta nettiyhteydestä.

Älykello naiselle ja älykello lapselle

Jos etsinnässä on älykello naiselle, on monen naisen suosikki aktiivisuusranneke niiden siron muotoilun vuoksi. Pelkistetyn tyylikäs aktiivisuusranneke naiselle on esimerkiksi valkoinen Garmin Vivosmart 5. Naisille suunnitelluissa älykelloissa rannekkeen koko on usein ilmoitettu joko millimetreinä, noin 40-43 millimetriä, kuten vaikkapa Galaxy Watch 6 -älykellossa. Toinen tapa merkitä koko on niin sanottu vaatekoko, jolloin naiselle sopiva koko voi olla esimerkiksi S-M, kuten esimerkiksi Apple Watch SE -kellossa.

Lapselle sopiva älykello voi lapsen iästä riippuen olla hieman erilainen. Koululaiselle sopiva älykello on esimerkiksi Garmin Vivofit JR, jossa on monia opettavaisia seikkailuita. Jos puolestaan tarvitset älykellon teinille löytyy valikoimastamme esimerkiksi edullinen Suunto 5 Peak. Suunto-älykellot on muuten suunniteltu Suomessa! Apple on merkkinä erityisen suosittu nuorten keskuudessa, joten ehkäpä Apple Watch SE -kelloista löytyisi sopiva vaihtoehto.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin