Supernopea 5G-netti kotiin

Kohta mikä tahansa on kotona mahdollista, sillä 5G-laajakaistan nopeus riittää kaikkeen ja kaikille laitteille. 5G-laajakaistaan kuuluu myös nähtävää - saat C More TV:n 12 kk veloituksetta.

Tarkista 5G-netin saatavuus kotiisi

5G-kuuluvuus on toistaiseksi saatavilla vain rajoitetuilla alueilla, mutta laajennamme verkkoa vauhdilla. Tarkista 5G-kuuluvuustilanne.

Jos 5G-yhteyttä ei ole saatavilla kotiisi, näytämme muut parhaat laajakaistavaihtoehtomme.

5G-laajakaista – Se nopein mobiiliyhteys

Kodin 5G-laajakaista on supernopea, uuden sukupolven mobiililaajakaista. Tämä yhteys ei hyydy kovassakaan käytössä, vaan tarjoaa vakaan nettiyhteyden niin etätöihin, streamaamiseen kuin pelaamiseenkin. Mobiilitekniikalla toteutettava yhteys hyödyntää 5G-verkkoa, joka takaa nopean netin ja runsaasti kapasiteettia samanaikaisille käyttäjille.

5G-laajakaista kotiin on paras valinta silloin, kun haluat netiltä paljon nopeutta, mutta osoitteeseesi ei ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

Saatavilla on kaksi erilaista 5G-laajakaistaa.

Kodin 5G-laajakaistat

Näin kiinteän 5G-netin hankkiminen tapahtuu

Miksi valita 5G-laajakaista?

5G-nopeus mahdollistaa lähes viiveettömät yhteydet sujuvoittaen niin etätöitä, videopuheluita kuin vapaa-ajan viettoa, kuten elokuvien ja sarjojen katsomista, streamaamista ja online-pelaamista.

Lue lisää kodin 5G-laajakaistasta

Kysymyksiä ja vastauksia 5G-laajakaistasta

Katso myös nämä

Kuinka voimme auttaa?

5G-netti kotiin

Huippunopea 5G-laajakaista tuo lisää valinnanvaraa, kun kodin laajakaista vaatii päivitystä. Nykyisen yhteytesi nopeuden voit tarkistaa helposti netin nopeustestillä. 5G-nettiliittymä on nappivalinta siinä tilanteessa, jos haluat kotisi netiltä paljon, mutta osoitteeseesi ei vielä ole saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa. Jos asut taloyhtiössä, muista tarkistaa myös onko taloyhtiölläsi käytössä edullinen taloyhtiönetti

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista on päivitetty, olisiko aika harkita onko tarvetta myös mobiilinetille? Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kun halutaan saada esimerkiksi nopea langaton netti mökille. Tutustu myös mobiililaajakaistatarjouksiimme!

Kun sukkela 5G-internetyhteys on hankittu kotiin, kannattaa muistaa tarkistaa myös puhelinliittymän tilanne. Meiltä löydät myös puhelinliittymät 5G-netillä. Jotta saat 5G-puhelinliittymästäsi kaiken riemun irti, tarvitset sen kaveriksi 5G-puhelimen. 5G:tä tukevien puhelimien valikoima kasvaa jatkuvasti ja niitä on tarjolla jo lukuisilta tunnetuilta brändeiltä.

Yhteys kotiin kiinteä 5G asennuspalvelu

Tuotteeseen kuuluva asennuspalvelu varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden. Asentaja mittaa parhaan paikan johon ulkoyksikkö kannattaa sijoittaa, kiinnittää sen kiinteistön ulkoseinään ja yhdistää seinän läpi vietävällä kaapelilla sisätilan reitittimeen josta jaat nettiyhteyden kaikille kodin laitteille. Ulkoyksikön ansiosta 5G-signaali ei pääse vaimenemaan talon seinän vuoksi ja siksi se tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden kotikäyttöön.

Yhteys kotiin kiinteä 5G hintatiedot

Liittymissä 24 kk määräaikainen sopimus. Liittymä ja asennus 24 kk maksuajalla.

  • L-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1284,60 €
  • XL+-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1452,72 €
  • XXL-paketin sopimuskauden kokonaishinta 1572,72 €