Galaxy Z Fold6 ja Z Flip6 ovat täällä

Ennakkotilaa nyt ja saat Galaxy Buds3 Pro -kuulokkeet ja suojakuoren kaupan päälle!

Hae laitteista

search

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Ostetuimmat

Telia Recycled

Takuulla kestävä kierrätyspuhelin

Tarkistettu ja kunnostettu Telia Recycled -puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle.

Tutustu ja tilaa
22-11-eShop-Recycled-puhelimet-bannerPromo-500x500
Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
Uusi Max-suoratoistopalvelu
Liittymäasiakkaille

Uusi Max-suoratoistopalvelu

HBO Max ja discovery+ ovat yhdistyneet uudeksi Max-palveluksi. Nauti Maxin sarjoista, elokuvista tai urheilusta liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 7,95 €/kk.

MTV Katsomo ja Netflix
Liittymäasiakkaille

MTV Katsomo ja Netflix

Liittymäasiakkaanamme voit nyt tilata kahden suoratoistopalvelun täydeltä viihdettä tai urheilua. Hinta alk. 18,95 €/kk.

Kaikki elämäsi laitteet Telialta

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi laitteet. Valikoimastamme löydät laitteita tunnetuilta valmistajilta, kuten Apple, LG, Samsung sekä Sony. Tutustu uusimpiin puhelinmalleihin, tietokoneisiin, tabletteihin ja lisälaitteisiin. Onko puhelimista valintasi iPhoneSamsung Galaxy, Sony Xperia, OnePlus, Honor tai ehkä Motorola?

Tietokoneista löydät niin läppärit, pöytäkoneet kuin tabletitkin helposti. Huolehdi samalla laitteidesi tietoturva-asiat kuntoon. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffata huoletta.

Pelaamiseen löydät tehokkaat pelitietokoneet, peliläppärit ja pelikuulokkeet. Pitkiä pelaushetkiä varten kannattaa myös hankkia ergonominen pelituoli ja pelihiiri, pelinäppäimistö sekä pelipöytä.

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta. Kätevä varsi-imuri toimii loistavana kakkosimurina, ja tehokas ilmastointilaite pitää huolen kodin raikkaasta sisäilmasta.

Mikäli etsit lapselle sopivaa ensipuhelinta, kurkkaa edulliset ja helppokäyttöiset puhelimet lapselle. Löydät meiltä myös lasten älykellot ja lasten kellopuhelimet, jotka toimivat loistavasti myös lapsen ensipuhelimena.

Valikoimastamme löydät myös helppokäyttöiset senioripuhelimet, kuten esimerkiksi Doro-puhelimet, joiden avulla perheen varttuneematkin jäsenet pysyvät yhteydessä läheisiin.

Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Maksa kerralla tai osissa, ilma korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi.

Telia Recycled -laitteiden valikoimastamme löydät kierrätetyt puhelimet, esimerkiksi käytetyt iPhonet, sekä käytetyt tabletit ja käytetyt älykellot. Käytetty puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

Sähköautoilu yleistyy. Älykodin valikoimastamme löydätkin 4G-valmiudella varustetut sähköauton latausasemat, joilla lataat sähköautosi kätevästi ja vaivattomasti.

Navigaattoreilla ja paikantimilla pidät itsesi reitillä ja löydät aina määränpäähäsi autoiletpa sitten kotimaassa tai ulkomailla taikka olet maastossa retkellä tai vaeltamassa.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Suosituimmat valmistajat

Apple | JBL | LG | Logitech | OnePlus | Philips | Samsung | Sony | TP-Link | Yamaha