Pelituolit

Tilaa ergonominen pelituoli ja nosta pelikokemuksesi seuraavalle tasolle. Pelituoli takaa sen, että olet tiukoissakin pelitilanteissa aina parhaimmillasi. Optimaalisen peliasennon ansiosta saat pidettyä pään ja kropan vireessä. Tuoli tukee selkää ja niskaa ja säädettävän tuolin saat aina sopivaksi itsellesi. Hyvä ja laadukas pelituoli kestää käytössä pitkään.

kuvitus kuva aiheesta Pelituolit

Pikavalinnat

Pelituoli tuo mukavuutta pelaamiseen

Kun pelisessiot venyvät pidemmiksi, hyvällä pelituolilla on iso merkitys. Kunnon pelituoli lieventää kehon kuormitusta tukemalla selkää ja käsiä. Pelituolin valinnassa sinua auttaa pelituolin osto-opas. Pelituolin lisäksi muita mukavuustekijöitä pelaamisessa ovat esimerkiksi pelinäyttö, jonka voi säätää juuri itselle sopivaan kulmaan ja korkeuteen.

Hiirityöskentely sujuu paremmin, kun pelihiiren alta löytyy laadukas hiirimatto juuri oikeanlaisella kitkalla. Pelaamista ajatellen hiirimaton on myös oltava perinteisiä hiirimattoja isompi, jotta tila ei lopu kesken.

Mainio pelituoli tekee ihmeitä pelaamiselle, mutta kaikki alkaa luotettavasta ja riittävän nopeasta laajakaistasta. Meiltä löydät myös reitittimet ja modeemit sekä muut pelaamisen lisälaitteet helposti. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Mikäli pelaamisen kulmakivi, pelitietokone, kaipaa päivitystä, tutustu valikoimaamme pelipöytäkoneita sekä peliläppäreitä.

Pelaamalla huipulle

Pelitietokoneiden lisäksi löydät meiltä pelikonsolit, kuten esimerkiksi Xbox-, PS4- sekä Nintendo-konsolit. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin. Erilaisten pelikoneiden lisäksi löydät meiltä myös muut tietokoneet sekä kannettavat työskentelyyn, opiskeluun sekä viihdekäyttöön.

Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita elektroniikkatuotteita tunnetuilta valmistajilta kuten AppleHuaweiNokiaOnePlusSamsungHonor sekä Asus.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin