Aktiivikaiuttimet

Tyylikkäästi muotoillut aktiivikaiuttimet tuovat viimeisen silauksen huoneen kuin huoneen sisutukseen ja tarjoavat laadukasta äänentoistoa. Aktiivikaiuttimet antavat lisäpontta vaikkapa elokuvien sekä sarjojen katselulle, ja ne toimivat kodin luottoäänentoistojärjestelmänä muusikinkuunteluhetkissä. Monipuoliset liitännät mahdollistavat aktiivikaiuttimien helpon käytön sekä yhdistämisen laitteeseen kuin laitteeseen. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Aktiivikaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Aktiivikaiutinpari - kodin musiikkisydän

  Muhkeaa soundia ja tyylikästä muotoilua – mitkä ovat parhaat aktiivikaiuttimet sinulle? Aktiivikaiuttimet tarjoilevat aisteja hivelevää ääntä kompaktiin kokoon pakattuna. 

  Aktiivikaiuttimet tuovat kotiisi laadukkaan äänimaailman, minkä lisäksi ne toimivat myös tyylikkäänä sisustuselementtinä.

  Löydät valikoimastamme aktiivikaiuttimet eri hintakategorioista edullisista kaiuttimista premium-luokan arvokkaisiin aktiivikaiuttimiin.   Jotta äänentoisto ei katkeaisi kriittisellä hetkellä, vaihda samalla puhelinliittymä ja kodin laajakaista rajattomaksi, tai tutustu edulliseen taloyhtiölaajakaistaan. Spotify puolestaan takaa, että musiikkivaihtoehdoista ei tule pulaa.

  Aktiivikaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Valikoimastamme aktiivikaiuttimia löydät esimerkiksi eri hintaluokkia edustavat Jamo-aktiivikaiuttimet sekä moneen eri makuun ja tyyliin soveltuvat Klipsch-aktiivikaiuttimet.

  Tutustu myös valikoimaamme muita langattomia kaiuttimia. Löydät valikoimastamme esimerkiksi JBL-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Mikäli kuitenkin popitat tai kuuntelet vaikka podcasteja mieluummin kuulokkeiden avulla, löydät meiltä kattavan valikoiman kuulokkeita eri valmistajilta. Esimerkiksi JBL-kuulokkeet ja Sony-kuulokkeet kutsuvat viihtymään musiikin parissa.

  Kun välineet kodin äänentoistoon on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä älykellotaktiivisuusrannekkeettabletittietokoneet sekä paljon muuta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin