PopSockets-puhelinpidikkeet

PopSockets-puhelinpidike on näppärä lisävaruste puhelimelle sekä myös tabletille. Meiltä löydät suositut PopSocketit monissa eri väreissä ja kuvioissa. Tutustu kaikkiin PopSocket-pidikkeisiin ja valitse joukosta suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta PopSockets-puhelinpidikkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Suositut PopSocket-puhelinpidikkeet Telialta

  PopSocket-puhelinpidikkeet ovat kätevä varuste niin älypuhelimeen kuin tablettiinkin. PopSocket PopGrip -puhelinpidike takaa tukevan otteen puhelimestasi, lisäksi se toimii myös jalustana ja tukena niin pysty- kuin vaaka-asennossa. PopSockets-pidikkeen käyttö on helppoa – kiinnität PopGripin puhelimesi takakanteen ja valmista. PopGripin yläosa on vaihdettavissa, joten voit vaihtaa tyyliäsi lennosta. PopSocket valikoimastamme löydät PopGrip-puhelinpidikkeet useissa eri väreissä ja monilla eri upeilla kuvilla. Tutustu myös PopGrip for MagSafe -pidikkeeseen, joka on MagSafe-yhteensopiva. Autoilijoille PopSockets-valikoimastamme löytyy PopMount 2 Car Vent -autoteline, joka yhdessä PopGrip-pidikkeen kanssa pitää puhelimen turvallisesti kiinni ajon aikana.

  Puhelimet ja muut lisätarvikkeet

  Valikoimastamme löydän älypuhelimet tunnetuilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, Sony ja OnePlus. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman erilaisia PopSockets-pidikkeiden kanssa toimivia suojakuoria ja -laseja, joilla suojaat puhelimesi iskuilta ja naarmuilta.

  Varavirtalähde pelastaa sinut silloin, kun puhelimen virta loppuu yllättäen. Kaapeleita, adaptereita ja latureita kannattaa olla muutama varakappale, jotta virtaa on aina tarvittaessa saatavilla. Autotarvikkeilla lataat sekä säilytät puhelinta autossa turvallisesti, kun taas muistikortilla laajennat näppärästi puhelimesi tallennustilaa kaikkia muistojasi varten.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin