Mesh-laitteet

Mesh-järjestelmällä laajennat kotisi langattoman verkon kattamaan kaikki huoneet, tehden siitä vahvemman kuin perinteinen reitittimen tarjoama WiFi-verkko. Olipa asuntosi sitten suuri tai pieni, meiltä löydät sopivat mesh-laitteet, jotka kattavat jokaisen nurkan.

kuvitus kuva aiheesta Mesh-laitteet

Laajakaista

Tilaa laajakaista

Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

Tilaa
22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2
Kaikki irti modeemista 5G-liittymän avulla

Kaikki irti modeemista 5G-liittymän avulla

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Tietokoneen tietoturva
Turvapaketti

Tietokoneen tietoturva

Rajaa pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö, sekä suojaa kodin tietokoneet viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja kotisi laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

Pikkasen kattavampi WiFi-verkko Mesh-laitteilla

Mesh-järjestelmä on langattoman verkon laajennusjärjestelmä, joka tarjoaa paremman WiFi-kattavuuden ja suorituskyvyn suurille alueille. Mesh-järjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta mesh-laitteista, jotka muodostavat keskenään langattoman verkon ja mahdollistavat saumattoman tiedonsiirron solmulta toiselle. Mesh-järjestelmä on helppo asentaa ja hallita, ja se poistaa perinteisten reitittimien aiheuttamat signaalin heikkoudet tai katkokset. Tavalliset reitittimet luovat WiFi-verkon vain rajatulle alueelle, kun taas mesh-järjestelmä luo langattoman verkon hyödyntäen useita reitittimiä, jotka myös ovat yhteydessä toisiinsa, minkä ansiosta mesh-laitteiden luoma mesh-verkko on kattava ja toimii yhtä hyvin kotisi jokaisessa huoneessa ilman katvealueita. Mesh-verkko on loistava ratkaisu jos kodissasi on useampi kerros tai paljon huoneita.

Mesh-järjestelmän asennus on helppoa ja lisäksi monien valmistajien – kuten valikoimamme TP-Link, mesh-laitteille on mobiilisovellus, jonka voi ladata niin iOS- kuin Android-laitteelle.

Valikoimastamme löydät niin yhden mesh-laitteen pakkauksen, kuten TP-Link Deco X20 WiFi 6 -mesh-tukiasema, sekä useamman mesh-laitteen pakkauksen, kuten TP-Link Deco X50 WiFi 6 -mesh-tukiasema (3-pack), joilla katat koko kotisi WiFi-verkolla.

Tutustu laajakaistavaihtoehtoihimme ja tilaa nopea netti kotiisi. Löydät meiltä sopivan laajakaistan joka kotiin, tarvitsit sitten nettiä pienempään surffailuun tai vaativampaan käyttöön. Voit tarkastaa myös nopeustestillämme, millaisen nettiyhteyden voit saada kotiisi.

Meiltä löydät myös niin 4G- kuin 5G-mobiililaajakaistan reitittimeen, tablettiin, mokkulaan tai esimerkiksi riistakameraan. Tutustu myös tabletti-uutuuksiimme verkkokaupassamme ja valitse suosikkisi nopeaa surffailua varten.

Älykodin laitteilla älykkäämpään arkeen

Tee kodistasi aiempaakin mukavampi ja arjestasi miellyttävämpi kodin älyratkaisuilla. Philipsin Ambilight -teknologia vie älyvaloilla television katselun aivan uudelle tasolle. Löydät meiltä laajan valikoiman Philips Hue -tuotteita. Älykaiuttimen avulla toistat suosikkimusiikkiasi, ohjaat älykotiasi ja nautit viihteestä – vain oman äänesi avulla. Tutustu myös mediatoistin valikoimaamme. Chromecast-mediasoittimella voit suoratoistaa mobiililaitteeltasi esimerkiksi sarjoja, elokuvia ja musiikkia suoraan televisioosi. Jos valintasi on Apple TV, saat aina huippulaatuista kuvaa televisiosi näytölle.

Sähköpotkulaudalla huristelet niin työ- kuin vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri tai kätevä varsi-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta, samalla kun tehokas ilmastointilaite pitää huolen kodin raikkaasta ja puhtaasta hengitysilmasta.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin