Navigaattorit ja paikantimet

Navigaattorin avulla voit keskittyä ajamiseen ilman kännykkään vilkuilua. GPS-paikannin puolestaa pitää sinut reitillä retkellä ja vaelluksella. Tutustu valikoimamme navigaattoreihin, paikantimiin sekä niiden varusteisiin ja valitse sopivat.

kuvitus kuva aiheesta Navigaattorit ja paikantimet

33 tuotetta

search
Näytetään 33/33

Navigaattori sujuvoittaa matkaa

Navigaattori on erinomainen apuväline, autoiletpa sitten kotimaassa tai reissaat ulkomailla. Navigaattorin osaa neuvoa parhaan reitin määränpäähäsi missä ja milloin vain, myös silloin kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä. Navigaattorin paikannukseen vaadittava GPS-signaali toimii maailmanlaajuisesti, kunhan yläpuolellasi ei ole suuria esteitä, jotka häiritsisivät signaalia, esimerkiksi autotallin tai parkkihallin kattoa. Navigaattorin käyttämät kartat on ladattu navigaattorin muistiin tai navigaattoriin asennettuun muistikorttiin, joten karttojen käyttämiseen ei tarvita verkkoyhteyttä, vaan navigaattori yhdistää GPS-signaalista saadun paikannuksen muistissa olevaan karttaan. Monet navigaattorit toimivat jopa turistioppaana neuvoen parhaat ravintolat ja nähtävyydet sekä huoltamot.

Valikoimastamme löydät helppokäyttöiset navigaattorin moneen tarpeeseen, etsitpä sitten navigaattoria henkilöautoon, matkailuautoon tai raskaankaluston navigaattoria rekkaan tai kuorma-autoon. Löydät valikoimastamme myös peruutus- ja kojelautakamerat navigaattorin lisätarvikkeeksi.

GPS-paikannin pitää reitillä

GPS-paikantimien toiminta perustuu autonavigaattorien tapaan satelliittipaikannusjärjestelmään, jonka avulla saat tarkat sijaintitiedot paikastasi riippumatta. GPS-paikanin on pienikokoinen laite, joka on erinomainen varuste retkelle ja varsinkin vaelluksille. GPS-käsilaitteesta eli käsinavigaattorista näet sijaintisi kartalta ja se pitää huolen, ettet eksy polulta. Osassa GPS-käsilaitteista on varustettu ABC-antureilla eli korkeusmittarilla ja ilmanpainemittarilla sään seurantaan ja kolmiakselisella sähköisellä kompassilla. GPS-käsinavigaattorien kanssa myös geokätköily on entistä hauskempaa.

Valikoimastamme GPS-paikantimet ja -käsilaitteet voit ottaa mukaasi kaikkialle ja ne seuraavat sijaintiasi aina tarkasti. Voit lähteä turvallisesti entistä kauemmas ja nauttia upeista seikkailuista kaikkialla.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin