Urheilukuulokkeet

Löydä itsellesi rääkinkestävät treenikaverit - tutustu valikoimaamme urheilukuulokkeita! Löydät meiltä korviasi suloäänin hivelevät urheilukuulokkeet eri valmistajilta. Popita aamusta iltaan tai nappaa hikeä kestävät urheilukuulokkeet vaikka matkaan salille. Valikoimastamme löydät mm. sellaiset huippumerkit kuten JBL ja Sony. Tilaa nyt ja nauti sulosoinnuista nopean toimituksen ansiosta jopa huomenna.

kuvitus kuva aiheesta Urheilukuulokkeet

16 tuotetta

search
Näytetään 16/16

Urheilukuulokkeet kotiinkuljetuksella

Tilaa nyt suosikkikuulokkeesi Telian verkkokaupasta. Voit tilata uudet urheilukuulokkeesi vaikka kotiinkuljetuksella, kuljetuksella lähimpään postiin tai voit noutaa ne halutessasi myymälästä. Tilauksen maksutavat ovat joustavat kuten on toimituskin, sillä voit saada jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.

Urheilukuulokkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös laajan valikoiman muita kuulokkeita. Hyvä pelikuulokkeet toistavat kaikki pelin äänet äärimmäisen tarkasti ja siten maksimoivat pelin tunnelman. Laadukkaat vastamelukuulokkeet puolestaan ovat nappivalinta niin avokonttoriin kuin vapaa-ajan kuvioihinkin.

Mukavasti korvaan istuvat ja huomaamattomat nappikuulokkeet sopivat moneen eri tyyliin, ja näppärät langattomat kuulokkeet mahdollistavat johtosotkujen unohtamisen.

Jaa hyvää fiilistä myös muille tehokkailla kaiuttimilla ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.

Urheilukuulokkeet kaikkiin tilanteisiin

Laadukkaat urheilukuulokkeet tarjoavat sykettä nostattavat bassot ja soundit! Mitkä ovat parhaat urheilukuulokkeet sinulle? Etsitkö ehkä kuulokkeita juoksuun tai salille? Valikoimastamme urheilukuulokkeita löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat kuulokkeet urheiluun.

Hikeä sietävät urheilukuulokkeet ovat varma valinta lajiin kuin lajiin. Erityisesti urheiluun suunnitellut kuulokkeet sietävät hikeä, roiskeita ja mallista riippuen jopa kaatosadetta, minkä ansiosta kuulokkeista ei tarvitse huolehtia vaikka sadekuuron yllättäessä lenkkipolulla. Urheilukäyttöön suunnitellut nappikuulokkeet lisäksi pysyvät korvassa tukevasti kovassakin vauhdissa, eikä himmailulle ole tarvetta.

Tutustu myös monipuoliseen valikoimaamme  Bluetooth-kuulokkeita. Vaikka Bluetooth-kuulokkeet eivät välttämättä aina olisikaan suoranaisesti suunniteltu urheilukäyttöön, ovat Bluetooth-kuulokkeet salille tai muuhun urheiluun sopivat kumppanit käytännöllisyytensä ansiosta.

Urheilukuulokkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös urheilukellot treenisi tueksi. Löydät meiltä muun muassa Polar-urheilukellotSuunto-urheilukellot sekä Garmin-urheilukellot.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin