Turvallisuus ja valvonta

Turvaa kotisi tai kesämökkisi sekä omaisuutesi valvontakameran avulla. Riistakameralla tarkkailet riistaa tai pihapiirisi eläimiä. Valikoimastamme löydät turva- ja riistakamerat, joilla valvot kotiasi ja tarkkailet eläimiä.

kuvitus kuva aiheesta Turvallisuus ja valvonta

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Kätevä laitenetti

  Kätevä laitenetti

  Hanki laitenetti vaikkapa valvontakameraan, riistakameraan, koirapantaan tai sähköauton latausasemaan.

  Kodin ja pihan valvonta ja turvallisuus

  Valvontakamerat tuovat turvallisuutta kotiisi ja riistakameralla seuraat pihan nelijalkaisia kulkijoita. Valvontakameralla turvaat kotisi, kesämökkisi ja omaisuutesi, sillä valvontakamera vahtii niitä myös sinun ollessa pois kotoa. Riistakameralla puolestaan tarkkailet riistaa tai pihapiirisi eläimiä.

  Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät turvakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin.

  Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat. Freedome VPN puolestaan turvaa anonymiteettisi verkossa. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin