JBL valmistajaländäri

Luo tunnelmaa, biletä, nauti musiikista – JBL-kaiuttimet ja -kuulokkeet tarjoavat napakkaa bassoa ja kirkasta soundia joka tilanteeseen. Langattomat JBL -Bluetooth-kaiuttimet siirtyvät kätevästi paikasta toiseen. Energisessäkin treenissä mukana pysyvät nappikuulokkeet, lapsille sopivat kuulokkeet sekä JBL-vastamelukuulokkeet tarjoavat laadukasta äänentoistoa vaikka aamusta iltaan. Tutustu koko valikoimaan ja valitse oma JBL-suosikkisi!

kuvitus kuva aiheesta JBL valmistajaländäri

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Täydellinen soundi JBL-kuulokkeilla ja -kaiuttimilla

  JBL on Yhdysvalloista, Kaliforniasta, lähtöisin oleva äänentoistolaitteiden tuotemerkki, jonka nykyisin omistaa Harman International Industries. JBL valmistaa laadukkaita kuulokkeita ja kaiuttimia kuluttajille sekä audio-laitteita ammattilaiskäyttöön, esimerkiksi äänitysstudioille ja elokuvateattereihin. Nimilyhenne JBL tulee perustajan James Bullough Lansingin nimestä.

  Meiltä löydät JBL-kuulokkeet monenlaiseen käyttöön – etsitpä sitten kuulokkeita treenaamiseen, työskentelyyn, reissuun tai ihan vain fiilistelyyn JBL-kuulokkeet ovat nappivalinta jokaiseen tilanteeseen. Bluetooth-kuulokkeiden kanssa hyödynnät langattomuuden tuomaa vapautta esimerkiksi matkustaessasi. Pitkällä akun kestolla varustetut Bluetooth-kuulokkeet ovat väsymätön kumppani pitkälläkin lennolla. Halutessasi keskittyä musiikkiin tai käymääsi puhelinkeskusteluun, estää vastamelukuulokkeet ympäristön äänien aiheuttamat häiriöt.

  Valikoimastamme löydät laadukkaat JBL-kaiuttimet, jotka tarjoavat napakkaa bassoa ja kirkasta soundia. Näppärän kokoiset JBL-bluetooth-kaiuttimet ovat kevyitä, joten ne kulkevat kätevästi ja helposti mukanasi minne ikinä menetkin. Lisää tunnelmaa saat liittämällä JBL-kaiuttimet toisiinsa, jolloin luot kattavan äänentoistojärjestelmän kotiin, bileisiin, rannalle tai missä ikinä oletkaan.

  JBL-kuulokkeet, -kaiuttimet sekä muut suositut tuotteet

  Kompaktien ja tehokkaiden JBL-kaiuttimien lisäksi löydät kaiuttimien valikoimastamme esimerkiksi Harman International Industries:n toisen tuotemerkin kaiuttimet, Harman Kardon -kaiuttimet. Löydät valikoimastamme myös muut laadukkaat kaiuttimet Samsung-soundbarit, LG-soundbarit, Jamo-kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  JBL-kuulokkeiden lisäksi laadukasta äänentoistoa tarjoilevat myös muiden valmistajien kuulokkeet. Löydät meiltä muun muassa Sony-kuulokkeet, Apple AirPods-kuulokkeet, Samsung-kuulokkeet sekä monet muut.

  Kun uudet JBL-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä laajan valikoiman älypuhelimiatabletit eri valmistajilta, tietokoneita sekä älykellot, urheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet oman aktiivisuuden seurantaan.

  Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjaideat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin