Logitech

Logitech tunnetaan laadukkaista tietokoneiden oheislaitteista. Valikoimastamme löydätkin hiiret, näppäimistöt ja kuulokkeet niin kotitoimistoon kuin pelaamiseen. Tutustu Logitech-valikoimaamme ja valitse suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Logitech

65 tuotetta

search
Näytetään 48/65

Logitech-tuotteet Telialta

Logitech on sveitsiläinen tietokoneiden oheislaitteita valmistava yritys. Logitech on yksi maailman suurimmista kulutuselektroniikan ja varsinkin tietokoneiden lisälaitteiden valmistajista, joten lähes jokainen lienee kohdannut Logitechin tuotteisiin. Logitech tunnetaan laajasta valikoimastaan laadukkaita tuotteita erilaisiin ja tasoisiin käyttötarkoituksiin kilpailukykyisellä hinta-laatusuhteella.

Logitech-tuotteiden joukosta löydät hiiret, näppäimistöt, web-kamerat ja kuulokkeet kotikäyttöön esimerkiksi kotikonttoritarpeisiisi. Pelaajille valikoimastamme löytyy Logitech-pelihiiret, Logitech-pelinäppäimistöt, Logitech-pelikuulokkeet sekä Logitech-pelihiirimatot.

Tietokoneet ja muut Logitech-tuotteiden kaverit

Tietokoneen oheislaitteet täydentävät ja parantavat tietokoneen käyttöä. Lochitechin ynnä muiden valmistajien tietokonetarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme niin kannettavat tietokoneet kuin pöytätietokoneet. Pelaajille pelaamisen valikoimamme tarjoaa muun muassa peliläppärit ja pelipöytäkoneetpelikonsoleita unohtamatta.

Tietokoneen ja oheislaiteiden valinnan jälkeen on hyvä tarkistaa myös nettiyhteys ajan tasalle. Meiltä saat niin kiinteän kodin laajakaistan kuin 5G-laajakaistankin. Tarkista saatavuus ja surfaa huoletta tiedon valtatielle. Turvaa netin käytölle antaa Turvapaketti, joka turvaa netinkäyttösi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta yllätyksiltä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin