Langalliset kuulokkeet

Langallisilla kuulokkeilla ei akun kestosta tarvitse huolehtia. Valitse edulliset kuulokkeet varakuulokkeiksi tai laadukkaat langalliset kuulokkeet tilanteisiin, joihin langattomat kuulokkeet eivät sovi.

kuvitus kuva aiheesta Langalliset kuulokkeet

Luotettavat ja varmat langalliset kuulokkeet

Unohda akun kestosta huolehtiminen ja hanki laadukkaat langalliset kuulokkeet. Langalliset kuulokkeet tarjoavat tinkimätöntä äänenlaatua ja mukavuutta. Langalliset kuulokkeet pysyvät varmemmin tallessa, eikä ne putoa huomaamatta korvista. Olipa valintasi tyylikkäät sangalliset kuulokkeet tai kätevät nappikuulokkeet, löydät sopivat langalliset kuulokkeet valikoimastamme.

Jos etsit langallisia kuulokkeita pelikäyttöön, kurkkaa laadukkaat langalliset pelikuulokkeemme, jotka ihastuttavat mukaansatempaavalla ja koko kehon valtaavalla äänielämyksellä. Langallisten pelikuulokkeiden yhteys on aina taattu, joten sinun ei tarvitse stressata yhteysongelmista jotka häiritsevät äänikokemusta. Nauti viiveettömästä äänestä langallisten kuulokkeiden ansiosta!

Etsitkö kuulokkeita myös muunlaisiin tarpeisiin? Katso esimerkiksi bluetooth-kuulokkeet, urheilukuulokkeet, langattomat kuulokkeet ja vastamelukuulokkeet.

Koko kodin äänielämys kuntoon

Laita koko kodin äänielämys kerralla kuntoon, ja tutustu valikoimamme kaiuttimiin. Löydät valikoimastamme esimerkiksi ääniohjausta tukevat älykaiuttimet, kätevät bluetooth-kaiuttimet sekä television rinnalle sopivat soundbarit.

Kuulokkeiden ja kaiuttimien lisäksi valikoimamme kattaa koko kodin muutkin elektroniikkalaitteet. Tutustu esimerkiksi älyvaloihin, robotti-imureihin, televisioihin ja tietokoneisiin.

Tutustu myös uutuuspuhelimiimme ja löydä itsellesi uusi suosikkisi. Onko valintasi iPhoneMotorolaHonorOnePlus vai Samsung Galaxy?

Telia Outletista voit löytää valikoimastamme poistuvia laitteita edullisilla poistohinnoilla. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin