LG

Olitpa etsimässä laadukasta televisiota tai television kumppaniksi upeaa ääntä tuottavan soundbarit, löydät taatusti etsimäsi LG-laitteiden valikoimastamme. Tutustu valikoimaan ja valitse joukosta omasi!

kuvitus kuva aiheesta LG

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Kestävä kehitys keskipisteenä – korkein arvosana EcoVadisilta
  Kestävä kehitys

  Kestävä kehitys keskipisteenä – korkein arvosana EcoVadisilta

  Joulukuussa 2021 LG Electronics Inc. saavutti jälleen platinastatuksen EcoVadiksen arvioinnissa ja säilytti kärkisijoituksen. Platina on korkein mahdollinen taso ja osoitus LG:n jatkuvasta pyrkimyksestä olla edelläkävijä. Vain 1 % arvioiduista yrityksistä täyttää tiukat vaatimukset saavuttaakseen platinatason.

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa
  Asiakasetu

  Liiga-matsit etuhintaan MTV Katsomossa

  Näe kaikki Liiga-matsit, oheisohjelmat sekä studiolähetykset MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu nyt liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 31,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

  Telia Play - nyt 2 kk 0 €!
  TV ja viihde

  Telia Play - nyt 2 kk 0 €!

  Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

  Telia Play ja Tallennuspalvelu nyt 2 kk 0 €, jonka jälkeen 14,90 €/kk. 12 määräaikainen sopimus. Tarjous voimassa 12.2.-3.3.2024.

  LG-televisiot, soundbarit ja kaiuttimet Telialta

  LG Electornics on eteläkorealainen vuonna 1958 perustettu kodin elektroniikkaa valmistava yritys. LG:n tavoitteena on auttaa kuluttajia terveellisempään elämään ja vähentämään tuotteiden ympäritövaikutuksia aina raaja-aineiden hankinnasta ja tuotannosta tuotteiden käyttöön ja hävittämiseen. LG saavutti joulukuussa 2021 jälleen platinastatuksen EcoVadiksen arvioinnissa ja säilytti kärkisijoituksen. EcoVadis seuraa tavarantoimittajien työtä ympäristön, eettisyyden ja yhteiskunnallisen vastuun parissa. Platina on korkein mahdollinen taso EcoVadiksen pisteytyksessä.

  LG valmistaa kodin elektroniikkaa televisioista jääkaappeihin. LG on yksi suurimmista televisioiden valmistajista, joten ehkä tunnetuimpia LG-tuotteita ovatkin LG-televisiot sekä niiden ohella LG-soundbarit. Valikoimastamme löydätkin LG:n laadukkaiden televisioiden valikoimasta muun muassa LG OLED -televisiot. Upean äänenlaadun omaavien LG:n soundbarien ohella valikoimastamme löytyvät myös muut LG-kaiuttimet, joilla luot tunnelmaa kotiisi.

  Pikkasen parempaa sisältöä

  Sisältöä LG-televisioosi saat Telia Playn valikoimasta. Valittavanasi on viihdettä, lätkää ja muuta urheilua sekä paljon muuta. Seuraa lempi sarjojasi ja kannusta suosikki Liiga- tai NHL-joukkuettasi. Liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä edullisemmin.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin