Älykaiuttimet

Tee kodistasi asteen verran älykkäämpi laadukkailla älykodin tuotteilla. Meiltä löydät mm. Google Home ja Amazon Alexa -yhteensopivia älykaiuttimia kotisi älyllistämiseen.

kuvitus kuva aiheesta Älykaiuttimet

Uudenlaista musiikkielämystä älykaiuttimella

Älykaiuttimilla tarkoitetaan kaiuttimia, joita voit hallita äänelläsi ja ohjata niiden kautta myös älykodin toimintoja, kuten älyvaloja, turvalaitteita, suoratoistaa musiikkia ja paljon muuta. Älykaiuttimilla voit luoda moniulotteisen ja korkealaatuisen kuuntelukokemuksen kotiisi. Nauti lempimusiikistasi upealla äänentoistolla ja hallitse musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja helposti puheohjauksella älykaiuttimen ääniavustajan, kuten Google Assistantin ja Amazon Alexan, avulla.

Valikoimastamme löydät älykaiuttimia tunnetuilta valmistajilta, kuten Sony, JBL ja Apple. Tutustu esimerkiksi Applen HomePod-älykaiuttimeen ja anna Sirin auttaa päivän puuhissasi ja ohjata kotisi älylaitteita. Monesti älykaiuttimissa on myös sisäänrakennettu Chromecast.

Kaiutin joka tilanteeseen

Anna musiikin täyttää kotisi tai fiilistele vaikka suosikkipodcastejasi laiturin nokassa. Valikoimamma laadukkaat kaiuttimet tuovat erinomaisen äänentoiston luoksesi tilanteesta ja paikasta riippumatta.

Saat luotua kotiisi elokuvateatterin tunnelmaa liittämällä televisioosi huippuluokan kaiuttimet. Löydät valikoimastamme leffahetkien, sarjojen ja urheilujännittämisen kumppaniksi erinomaisesti soveltuvat soundbarit sekä aktiivikaiuttimet.

Miksi et hankkisi kaiuttimen rannalle, reissuun tai mökkiviikonlopun ratoksi. Valitse mukaasi kätevästi mukana kulkeva Bluetooth-kaiutin. Mikäli et halua vaivata päätäsi musiikinvalinnalla, voi radiolla varustettu kaiutin olla oiva kumppani matkallesi musiikin maailmaan.

Päivitä mobiililaajakaista, kodin nettiliittymä sekä puhelinliittymä nopeammaksi, jotta voit soittaa musiikkia myös puhelimestatietokoneesta tai vaikkapa tabletista ilman, että yhteys katkeilee.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin