Puhelin lapselle

Meiltä löydät sopivan puhelimen lapselle jokaiseen tarpeeseen. Olipa valintasi iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, tai Motorola, löydät varmasti lapselle sopivan laitteen meiltä. Valikoimasta löydät lisäksi suojakuoret, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotta laite pysyy ehjänä aktiivisessakin käytössä. Liittymäasiakkaanamme saat nyt puhelimiin kolmen vuoden takuun.

kuvitus kuva aiheesta Puhelin lapselle

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Edullinen liittymä lapselle
  Asiakasetu

  Edullinen liittymä lapselle

  Onko ensimmäisen puhelimen aika? Meiltä löydät lapselle turvalliset ensiliittymät sekä puhelimet edullisesti.

  Puhelin lapselle Telialta

  Meiltä löydät sopivan puhelimen lapselle jokaiseen tarpeeseen. Olipa valintasi iPhone, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy, löydät varmasti lapselle sopivan laitteen meiltä. Puhelimelle kannattaa hankkia myös puhelimen kuoret, jotka suojaavat uutta puhelinta käytössä. Tutustu myös Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, joiden joukosta löydät muun muassa käytetyt iPhonet.

  Kun puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käytön mukaan, ja aktiivisellekin surffailijalle löytyy sopivia vaihtoehtoja. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin. Katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

  Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomamatkoilla. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin