Samsung Galaxy A -sarja

Kuvaa, puhu, katsele. Puhelimesi on aina valmiina ja sen akku kestää. Tilaa riittää kaikelle ja voit luottaa sen turvaan. Uusi Galaxy A-sarja on kaikkea tätä – edulliseen hintaan. Tutustu uutuuksiin ja tilaa omasi!

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy A -sarja

Samsung Galaxy A -mallit

Samsung Galaxy A -sarja tarjoaa eri budjetteihin sopivaa huipputeknologiaa ja saumatonta käytettävyyttä. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy A04s sekä Samsung Galaxy A14 sekä edustavat A-sarjan edullisempaa tarjontaa. Edullisempi hinta ei suinkaan tarkoita että näiden puhelimien ominaisuuksissa olisi kitsasteltu, vaan mallit ovat hyviä peruspuhelimia ja erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan.

Samsung Galaxy A14 5G sekä Samsung Galaxy A23 5G ovat Samsungin lahja maailman keskihintaisten puhelimien kategoriaan. Esimerkiksi A23 5G -mallin neloiskameralla taltoit tärkeät hetket tarkasti, ja suurelta näytöltä katsot eri sisältöjä miellyttävällä tavalla. Hieman hinnakkaammat Samsung Galaxy A34 5G sekä Samsung Galaxy A54 5G ovat puolestaan varustettu 120 Hz:n virkistystaajuuden AMOLED -näyttöllä, mikä takaa sulavan selailun ja nopean pelaamisen minimaalisella viiveellä.

Kiinnostaako Samsungin uusin lippulaivamalli? Tutustu vuoden 2024 uutuuspuhelimiin – Samsung Galaxy S24 -sarjaan. Galaxy S24 -sarjaan kuuluu kolme uutuusmallia: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ ja Samsung Galaxy S24 Ultra. Uutuudet hurmaavat ainutlaatuisilla tekoälyominaisuuksillaan ja ammattitasoisella kameralla.

Tutustu myös kevään 2023 Samsung Galaxy S23 -sarjan -lippulaivamalleihin sekä Samsungin taittuviin puhelimiin, Samsung Galaxy Z Flip5 ja Samsung Galaxy Z Fold5 -mallit lumoavat muotoilullaan.

Samsung Galaxy A -puhelimelle kaveriksi

Uuden Samsung Galaxy A -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeet.

Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja kodin yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä mobiililaajakaistan vaikka mökille mukaan otettavaksi. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin