Samsung Galaxy A -sarja

Nopea. Tehokas. Luova. Huippuominaisuuksia tyylikkäästi muotoiltuna. Tutustu Galaxy A -sarjan puhelimiin ja tilaa oma suosikkisi!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy A -mallit

  Samsung Galaxy A -sarja tarjoaa eri budjetteihin sopivaa huipputeknologiaa ja saumatonta käytettävyyttä. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy A04s sekä Samsung Galaxy A14 sekä edustavat A-sarjan edullisempaa tarjontaa. Edullisempi hinta ei suinkaan tarkoita että näiden puhelimien ominaisuuksissa olisi kitsasteltu, vaan mallit ovat hyviä peruspuhelimia ja erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan.

  Samsung Galaxy A14 5G sekä Samsung Galaxy A23 5G ovat Samsungin lahja maailman keskihintaisten puhelimien kategoriaan. Esimerkiksi A23 5G -mallin neloiskameralla taltoit tärkeät hetket tarkasti, ja suurelta näytöltä katsot eri sisältöjä miellyttävällä tavalla. Hieman hinnakkaammat Samsung Galaxy A34 5G sekä Samsung Galaxy A54 5G ovat puolestaan varustettu 120 Hz:n virkistystaajuuden AMOLED -näyttöllä, mikä takaa sulavan selailun ja nopean pelaamisen minimaalisella viiveellä.

  Tutustu myös kevään 2023 uusiin Samsung Galaxy S23 -sarjan -lippulaivamalleihin. Uusissa Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ sekä Samsung Galaxy S23 Ultra -malleissa on kaikkea mitä tarvitset – ja paljon enemmän. Vuoden 2022 uutuudet Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -mallit hurmaavat taittuvilla näytöillään.

  Samsung Galaxy A -puhelimelle kaveriksi

  Uuden Samsung Galaxy A -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeet.

  Löydät meiltä myös muut kiinnostavat Samsung Galaxy -sarjat. Puhelinsarjat Samsung Galaxy S10Samsung Galaxy ASamsung Galaxy Note10 sekä Samsung Galaxy S20 tarjoavat monipuolisia puhelimia useassa eri hintaluokassa.

  Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja kodin yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä mobiililaajakaistan vaikka mökille mukaan otettavaksi. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin