Samsung Galaxy A -sarja

Samsung Galaxy A -puhelimet tarjoavat tyylikästä muotoilua, saumattoman käyttökokemuksen sekä monet muut houkuttelevat ominaisuudet useassa eri hintaluokassa. Tutustu puhelimiin ja valitse oma suosikkisi!

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy A -sarja

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy A -mallit

  Samsung Galaxy A -sarja tarjoaa eri budjetteihin sopivaa huipputeknologiaa ja saumatonta käytettävyyttä. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy A20e sekä Samsung Galaxy A21s edustavat A-sarjan edullisempaa tarjontaa. Edullisempi hinta ei suinkaan tarkoita että näiden puhelimien ominaisuuksissa olisi kitsasteltu, vaan mallit ovat hyviä peruspuhelimia ja erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan.

  Samsung Galaxy A22 sekä Samsung Galaxy A32 ovat Samsungin lahja maailman keskihintaisten puhelimien kategoriaan. Esimerkiksi A32-mallin neloiskameralla taltoit tärkeät hetket tarkasti, ja suurelta näytöltä katsot eri sisältöjä miellyttävällä tavalla. Hieman hinnakkaampi Samsung Galaxy A71 on puolestaan löytyy tehokas pikalataus sekä 6 Gt RAM-muistia, jonka ansiosta tehoa riittää.

  Tutustu myös kevään 2021 uusiin Samsung Galaxy S21 -lippulaivamalleihin. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy S21+ ja Samsung Galaxy S21 Ultra vaikuttavat ominaisuuksillaan. Vuoden 2022 uutuudet Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -mallit hurmaavat taittuvilla näytöillään.

  Samsung Galaxy S21 -puhelimelle kaveriksi

  Uuden Samsung Galaxy S21 -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeeturheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live, Samsung Galaxy Buds Pro tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeet.

  Löydät meiltä myös muut kiinnostavat Samsung Galaxy -sarjat. Puhelinsarjat Samsung Galaxy S10Samsung Galaxy ASamsung Galaxy Note10 sekä Samsung Galaxy S20 tarjoavat monipuolisia puhelimia useassa eri hintaluokassa.

  Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja kodin yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä mobiililaajakaistan vaikka mökille mukaan otettavaksi. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin