Telia Alennuskoodi

Telia alennuskoodilla saat alennusta laiteostoksistasi.

Telia alennuskoodi

Mukavaa, että Telia alennuskoodi kiinnostaa. Meillä ei juuri nyt ole voimassa olevaa alennuskoodia. Mutta ei hätää! Meillä on iso valikoima laitetarjouksia, joista löydät huippulaitteita edulliseen hintaan.

Etkö ole vielä liittymäasiakkaamme?
Salainen liittymäetu

Etkö ole vielä liittymäasiakkaamme?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme. Katso juuri sinulle räätälöity salainen liittymäetu! Puhelinnumerosi toimii etukoodina.

Uusi Max-suoratoistopalvelu
Liittymäasiakkaille

Uusi Max-suoratoistopalvelu

HBO Max ja discovery+ ovat yhdistyneet uudeksi Max-palveluksi. Nauti Maxin sarjoista, elokuvista tai urheilusta liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 7,95 €/kk.

MTV Katsomo ja Netflix
Liittymäasiakkaille

MTV Katsomo ja Netflix

Liittymäasiakkaanamme voit nyt tilata kahden suoratoistopalvelun täydeltä viihdettä tai urheilua. Hinta alk. 18,95 €/kk.

Pikkasen parempia ostoksia alennuskoodilla

Telia alennuskoodilla saat alennusta laiteostoksestasi. Saat alekoodin tuoman edun käyttöösi syöttämällä sen ostoskorissa alennuskoodille varattuun kenttään. Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Liittämäasiakkaanamme saat pikkasen parempia etuja, kuten laitteita edullisin asiakasetuhinnoin sekä 3 vuoden pidennetyn takuun puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille sekä 4G/5G-tietokoneille. Lisäksi voit nauttia MTV Katsomon viihdesisällöistä kuukauden ajan maksutta. Lisäksi saat etuja monista muista kiinnostavista sisällöistä, kuten vaikkapa Liigasta. Kiinnostuitko eduista? Tutustu kaikkiin liittymäsi etuihin ja nappaa parhaat päältä matkaan vaikka heti.

Etkö ole vielä oikeutettu etuihin?

Nappaa matkaan mobiililiittymä tai kodin laajakaista ja pääset nauttimaan kaikista näistä eduista.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin