Soundbarit

Elokuvateatterimainen ääni kotonasi. Soundbar-kaiuttimet sopivat erinomaisesti kohottamaan sarjan tai elokuvan tunnelmaa. Sulavalinjainen soundbar onkin oiva vaihtoehto perinteiselle kotiteatterijärjestelmälle. Tutustu soundbar-valikoimaan ja anna rikkaan äänimaailman tempaista sinut mukaansa!

kuvitus kuva aiheesta Soundbarit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Soundbarin osto-opas

  Löydä täydellinen soundbar

  Soundbarien osto-oppaasta löydät parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden soundbarin ostamiseen.

  Osto-oppaaseen
  9109611 0005 JBL BAR 500 HERO 35998 x3

  Soundbar - Elokuvateatterin tunnelmaa kotiisi

  Laadukkaan television kumppaniksi sopii erinomaisesti kotisi äänentoiston seuraavalle tasolle nostava soundbar. 

  Television eteen tai vaikkapa seinälle television alle sijoitettava soundbar parantaa elokuvien sekä sarjojen katselukokemustasi tuomalla elokuvateatterimaisen rikkaan äänimaailman kotiisi.

  Löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung-soundbarit, Sony-soundbarit, LG-soundbarit sekä Philips-soundbarit. 

  Kun kodin äänentoisto on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin laajakaista rajattomaksi? Tutustu samalla edulliseen taloyhtiölaajakaistaan. Kun kodin nettiyhteys on sujuva, sujuvat myös musiikin sekä erilaisten viihdesisältöjen striimaus katkoitta. Puhelinliittymäsi sekä kotisi nykyisen nettiyhteyden nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  Musiikkipalvelu Spotify puolestaan takaa, että musiikkivaihtoehdoista ei tule pulaa.

  Soundbar-kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Soundbar-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme kattavan valikoiman muita kaiuttimia, kuten Bluetooth-kaiuttimet sekä aktiivikaiuttimet. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Klipsch-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä JBL-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Mikäli kaipaat perinteistä, mutta viimeisen päälle tyylikästä radiota, kannattaa tutustu Tivoli Audio -radioihin.

  Kun kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Mikäli esimerkiksi uusi puhelin on harkinnassa, tutustu vaikkapa OnePlus-puhelintenSamsung Galaxy -puhelinten, Honor-puhelinten taikka eri iPhone-puhelinten valikoimaan.

  Löydät meiltä myös monipuolisen valikoiman älykelloja, urheilukelloja, aktiivisuusrannekkeita, tabletteja, kannettavia tietokoneita sekä paljon paljon muuta huippuelektroniikkaa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin