Samsung x Marimekko

Tee tyylistäsi uniikki upeilla Samsung X Marimekko -malliston suojakuorilla ja asusteilla. Nyt saatavilla useissa eri väreissä ikonisissa Unikko-kuoseissa.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Galaxy AI on täällä
  Galaxy S24 -sarja

  Galaxy AI on täällä

  Galaxy S24 -sarja mullistaa tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Se on älykkäämpi kuin koskaan, ja sen AI-toiminnot* nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa. Tutustu uusiin Galaxy S24 -puhelimiin ja astu uuteen aikakauteen.

  Viimeistele Galaxy S24 -sarjan puhelimesi tyyli Samsung x Marimekko -suojakuorella.

  *Jotkin AI-toiminnallisuudet vaativat kirjautumisen Samsung-tilille. Galaxy AI-toiminnallisuudet ovat saatavilla maksutta vähintään vuoden 2025 loppuun asti niitä tukevissa Samsung Galaxy -laitteissa.

  Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic
  Galaxy Watch5

  Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic

  Kello, joka tuntee sinut parhaiten. Samsung Galaxy Watch6 -älykellon nostaa harjoittelusi uudelle tasolle. Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic ovat täynnä edistyneitä ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi ja inspiroivat sinua aktiiviseen elämäntyyliin. Tutustu uuteen Galaxy Watch6 -sarjaan ja valitse omasi nyt.

  Viimeistele Galaxy Watch -älykellosi tyyli Samsung x Marimekko -hihnalla.

  Samsung Galaxy Buds2 Pro
  Galaxy Buds2 Pro

  Samsung Galaxy Buds2 Pro

  Valtava soundi. Älykäs muotoilu. Aktiivinen melunvaimennus. Galaxy Buds2 Prot ovat mukavat, kevyet ja niiden äänenlaatu on voittamaton. Anna äänielämyksen lumota sinut ja uppoudu kuulokkeiden uskomattomaan äänimaailmaan. Tätä kaikkea on uudet Samsung Galaxy Buds2 Pro -bluetooth-kuulokkeet.

  Viimeistele Galaxy Budsiesi tyyli Samsung x Marimekko -latauskotelon kuorella.

  Samsung

  Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500

  Samsung x Marimekko -tuotteet Telialta

  Samsungin ja Marimekon yhteistyö liittää yhteen Marimekon optimistisen elämänfilosofian ja kuosit, sekä Samsungin tavoitteen yhdistää uraauurtava teknologia ja innovatiivinen design.

  Valikoimastamme löydät Samsung x Marimekko -lisätarvikkeita Marimekon ikonisella Unikko-kuosilla. Rajoitetun ajan saatavilla oleva yhteistyö tuo Samsung Galaxy -tuotteisiin valikoiman lisätarvikkeita, joissa nähdään 60-vuotisjuhlavuottaan viettävä ikoninen Unikko-kuvio. Piristä päivääsi Samsung Galaxy S24 -sarjan puhelimien suojakuorilla, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloilla sekä Galaxy Watch -kellorannekkeilla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin