Nappikuulokkeet

Korviasi suloäänin hivelevät nappikuulokkeet aina vastamelukuulokkeista hikeä kestäviin urheilukuulokkeisiin. Popita aamusta iltaan vaikkapa Apple AirPods- tai Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet korvillasi. Valikoimastamme löydät mm. sellaiset huippumerkit kuten Beats, JBL ja Sony. Tilaa nappikuulokkeet nyt ja nauti sulosoinnuista nopean toimituksen ansiosta jopa huomenna.

kuvitus kuva aiheesta Nappikuulokkeet

42 tuotetta

search
Näytetään 42/42

Nappikuulokkeet joka tarpeeseen

Mitkä ovat parhaat nappikuulokkeet sinulle? Halusitpa sitten kuunnella musiikkia matkustaessa, salilla, opiskellessa tai työmatkalla, löydät valikoimastamme hyvät nappikuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi. Jaa hyvää fiilistä myös muille tehokkailla kaiuttimilla ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.

Omaan tarpeeseen parhaiten sopivia nappikuulokkeita valitessa kannattaa pitää mielessä kuulokkeiden käyttötarkoitus. Tarvitsetko ehkä tukevasti korvassa pysyvät nappikuulokkeet jotka pysyvät mukana hektisessäkin treenissä? Silloin kannattaa ehkä valita hikeä sietävät ja pienillä sangoilla varustetut treenaamiseen suunnitellut urheilukuulokkeet.

Mikäli tarkoituksesi on käyttää nappikuulokkeita töiden puitteissa, voi osuvin kuulokevaihtoehto sinulle olla nappikuulokkeet mikrofoniominaisuudella. Mikrofoni yhdessä laadukkaan äänentoiston kanssa takaa vaivattomat puhelin- ja Skype-keskustelut.

Etsiessäsi parhaita nappikuulokkeita itsellesi mieti myös, kaipaatko ehkä kuulokkeisiin säätöpainikkeita. Säätöpainikkeet tekevät nappikuulokkeiden käytöstä erityisen vaivatonta, kun säädät äänenvoimakkuutta, vastaat puheluihin tai vaihdat kappaleita kätevästi suoraa nappikuulokkeistasi.

Langattomat nappikuulokkeet

Jätä johdoilla sähläys taaksesi ja valitse langattomat nappikuulokkeet. Huomaamattomat, langattomat kuulokkeet istuvat tyyliin kuin tyyliin, ja toimivat Bluetooth-yhteyden avulla.

Bluetooth-kuulokkeita valitessa kannattaa kiinnittää huomioita muun muassa kuulokkeiden akunkestoon sekä latausvaihtoehtoihin. Esimerkiksi Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet voi ladata langattomasti vaikka jakamalla virtaa toimintoa tukevasta Samsung-puhelimesta. Parhaimmillaan voit saada eri nappikuulokkeisiin monta tuntia lisää kuunteluaikaa hyvinkin lyhyellä latausajalla, ja osa Bluetooth-nappikuulokkeista tulee omalla latauskotelolla varustettuna.

Valitse omasi valikoimastamme langattomia nappikuulokkeita. Löydät meiltä esimerkiksi langattomat vastamelunappikuulokkeet jotka ovat erinomainen valinta kun haluat blokata pois häiritsevän taustamelun ja keskittyä musiikin kuuntelemiseen. Valikoimastamme eri valmistajien nappikuulokkeita löydät esimerkiksi JBL-kuulokkeetSony-kuulokkeetJabra-kuulokkeet sekä Apple-kuulokkeet.

Kun kuulokkeet on päivitetty, onko aika päivittää myös vanha älypuhelin uuteen? Tutustu laajaan valikoimaan puhelimia, ja päivitä samalla myös puhelinliittymä rajattomaksi.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin