Sony

Olipa etsimäsi laite PlayStation, televisio, puhelin, kaiutin tai kuulokkeet, löydät taatusti etsimäsi Sony-laitteiden valikoimastamme. Tutustu valikoimaan ja valitse joukosta omasi!

kuvitus kuva aiheesta Sony

77 tuotetta

search
Näytetään 48/77
Laajakaista

Tilaa laajakaista

Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

Tilaa
22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2
Salainen huippudiili sinulle

Salainen huippudiili sinulle

Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

Uusi Max-suoratoistopalvelu
Liittymäasiakkaille

Uusi Max-suoratoistopalvelu

HBO Max ja discovery+ ovat yhdistyneet uudeksi Max-palveluksi. Nauti Maxin sarjoista, elokuvista tai urheilusta liittymäasiakkaan etuhintaan alk. 7,95 €/kk.

Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana
TV ja viihde

Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

Sony-televisiot, kuulokkeet, kaiuttimet ja pelikonsolit Telialta

Sony on vuonna 1946 perustettu japanilainen elektroniikkavalmistaja. Sonyn tunnetuimpia tuotteita ovat televisiot, PlayStation-konsolit, Xperia-puhelimet, kuulokkeet ja kaiuttimet.

Tutustu valikoimamme Sony-televisioihin, joiden joukosta löydät muun muassa OLED-näyttötekniikalla varustetut Sony Bravia OLED -televisiot. Täydennä television katselukokemusta ja luo elokuvateatterimainen tunnelma Sony soundbar -kaiuttimella.

PlayStation 4 -konsoli tarjoaa ruudun täydeltä viihdettä ja PlayStation 5 -konsolilla viet pelaamisen uudelle tasolle. Täydennä PlayStation-pelaamista DualSense-ohjaimella sekä PlayStation VR2 -paketilla.

Sony-kuulokkeilla ja Sony-kaiuttimilla nautit kirkkaasta äänestä ja jykevistä bassoista.

Sony Xperia -puhelimilla otat laadukkaita kuvia ammattitason kameroilla ja nautit suosikkisisältöäsi kirkkaalta ja tervältä näytöltä.

Pikkasen parempaa sisältöä

Sisältöä Sony-televisioosi saat Telia Playn valikoimasta. Valittavanasi on viihdettä, lätkää ja muuta urheilua sekä paljon muuta. Seuraa lempi sarjojasi ja kannusta suosikki Liiga- tai NHL-joukkuettasi. Liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä edullisemmin.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin