Samsung

Olipa etsimäsi laite puhelin, tabletti, televisio, älykello tai muu älylaite, löydät ensiluokkaisen vaihtoehdon Samsungilta. Samsung Electronicsin tekniset innovaatiot ovat kasvun ja erinomaisten suoritusten perusta. Tämän osoittaa yli 400 miljoonan mobiililaitteen maailmanlaajuinen myynti vuosittain. Viihde-elektroniikan puolella Samsungin vahvuuksina ovat poikkeuksellinen tekniikka ja innovatiivinen muotoilu, jotka ovat vahvistaneet sen johtoasemaa litteissä televisioissa ja näytöissä.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung luo viihtyisyyttä

  Samsungin monipuolisella valikoimalla luot sekä ylläpidät yhteyksiä, nautit monipuolisesta viihteestä ja pukeudut älykkäästi.

  Samsung Galaxy -puhelimista ja Galaxy Tab -tableteista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle ja jokaiseen eri käyttötarkoitukseen.

  Samsungin televisioiden joukossa on sinulle varmasti se oikea. Nauti leffoista, sarjoista ja urheilusta entistä enemmän Samsungin 4K UHD-televison tai innovatiivisen QLED-television avulla. Tutus myös Samsung The Frame -televisioihin, jotka sulautuvat sisustukseesi. Kunnon kotiteatteritunnelmaa olohuoneeseesi saat luotua Samsung Soundbar -kaiuttimella.

  Joka tyyliin sopivilla Samsung Galaxy Watch -kellolla tuot teknologian huomaamattomasti mukanasi minne ikinä menetkin. Seuraa terveyttäsi, pysy yhteyksissä ja tarkkaile maailman menoa. Erityisen käteviä ovat eSIM-ominaisuudella varustetut Samsung-älykellot.

  Pelaamisesta kiinnostuneen kannattaa myös tsekata huipputarkat Samsungin pelinäytöt. Laadukas näyttö tuo pelaamiseen valtavasti lisää syvyyttä ja lyhyt vasteaika tekee siitä sujuvampaa.

  Samsung-puhelimet moneen makuun

  Samsungin puhelinvalikoimasta löytyy sopiva puhelinmalli moneen makuun sekä eri budjeteille.

  Samsung Galaxy A -sarjan mallit ovat hyviä peruspuhelimia, jotka tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen sekä monia houkuttelevia ominaisuuksia edullisin hinnoin. Tutustu malleihin kuten Samsung Galaxy A54 5G, Samsung Galaxy A34 5G sekä Samsung Galaxy A14 5G.

  Samsung Galaxy S23 -sarjan uutuudet ovat nyt myynnissä. Uusissa Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ sekä Samsung Galaxy S23 Ultra -malleissa on kaikkea mitä tarvitset – ja paljon enemmän.

  Tutustu myös Samsung Galaxy Z -sarjan taittuvanäyttöisiin puhelinmalleihin Samsung Galaxy Z Fold5 ja Samsung Galaxy Z Flip5, jotka tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia. Taittuvat näytöt tekevät puhelimista uniikkeja, innovatiivisia ja monikäyttöisiä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin