Pelipöytäkoneet

Tehokkaat pelitietokoneet peruspelaamiseen tai 4K-fiilistelyyn. Valitse parhaiten tarpeesi täyttävä pelipöytäkone ja muokkaa siitä pelitarvikkeiden avulla omannäköisesi kokonaisuus. Löydät valikoimastamme myös näytöt, näppäimistöt, hiiret sekä muut tarvikkeet pelipöydällesi.

kuvitus kuva aiheesta Pelipöytäkoneet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Pelipöytätietokoneen valinta

  Valitse parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva pelipöytätietokone. Löydät meiltä pelipöytätietokoneet eri valmistajilta. Valikoimamme kattaa esimerkiksi Acer-tietokoneet, Apple-pöytäkoneet ja MacBook-kannettavat, Lenovo-tietokoneet sekä Asus-tietokoneet.

  Kun valitset pelitietokonetta, tärkeässä roolissa ovat tietokoneen eri komponentit. Kiinnitä siis huomiota esimerkiksi pöytäkoneen näytönohjaimeen, suorittimeen, keskusmuistiin sekä kiintolevyyn. Valitsemalla pelikone, jossa on laajennusvaraa, kuten tilaa lisämuistille, kone ajaa asiansa vuosien ja vuosien ajan.

  Kun harkitset uuden tietokoneen ostoa ja vertailet pöytäkoneiden sekä kannettavien tietokoneiden etuja, muutamat pöytäkoneen edut nousevat selkeästi esille. Pöytäkone voi joskus esimerkiksi olla edullisempi kuin vastaavalla suoritusteholla sekä ominaisuuksilla varustettu kannettava tietokone. Pöytätietokoneiden helpompi muokattavuus on myös yksi eduista: pöytäkoneiden eri komponentteja on usein helpompi päivittää ja korjata kuin kannettavien vastaavia.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme