Yamaha

Yamahan audiotuotteet löydät nyt valikoimastamme! Yamaha on työskennellyt äänen kanssa aina vuodesta 1887 lähtien, Yamaha onkin kiistatta audiomaailman timanttinen moniosaaja. Yamahan tuotteilla kuulet musiikin ja elokuvat juuri sellaisina kuin ne ovat kuulluksi tarkoitetut. Tutustu Yamaha-valikoimaamme ja sukella rohkeasti Yamahan kiehtovaan äänimaailmaan – löydät uusia soundeja lempimusiikistasi sekä nautit elokuvista aivan uusin ulottuvuuksin.

kuvitus kuva aiheesta Yamaha

Yamaha

Yamaha on maailmankuulu japanilainen muun muassa soittimia ja äänentoistolaitteita valmistava yritys, jolla on erittäin laaja valikoima tuotteita. Yamaha on yksi Nikkei 225:n komponenteista ja maailman suurin pianovalmistaja.

Yamahan historia juontaa juurensa vuoteen 1887, jolloin sen perustaja Torakusu Yamaha korjasi itse rikkoutuneen ruo'on. Pian sen jälkeen hän valmisti ensimmäiset Yamaha-ruokourut. Brändi noudattaa perustajansa Yamahan filosofiaa, jonka periaatteena on nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta. Yamahan filosofia perustuu ainutlaatuiseen kokemukseen ja herkkyyteen sekä maineeseen ennennäkemättömästä luotettavuudesta brändin pitkän historian kautta. Yamahan ensisijainen tavoite on toimittaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset ja työskennellä ihmisten kanssa ympäri maailmaa luodakseen unohtumattomia kokemuksia ja kulttuurista inspiraatiota missä tahansa he ovatkin.

Yamaha-audiotuotteet Telialata

Valikoimastamme löydät muun muassa Yamaha-soundbarit, Yamaha-kaiuttimet sekä Yamaha-kuulokkeet. Yamaha MusicCast Vinyl 500 -levysoittimella nautit vinnyyleistäsi. Yamaha YHT-4960 -kotiteatterijärjestelmän kanssa voit uppoutua todentuntuisiin elokuviin ja nautia teatteritason jykevästä äänimaailmasta.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin