Philips

Olitpa etsimässä laadukasta televisiota, television kumppaniksi upeaa ääntä tuottavan soundbarin tai älyvaloja, löydät taatusti etsimäsi Philips-laitteiden valikoimastamme. Tutustu valikoimaan ja valitse joukosta omasi!

kuvitus kuva aiheesta Philips

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Philips Ambilight
  Ambilight

  Philips Ambilight

  Ambilight on lyhenne sanoille Ambient Lightning, mikä tarkoittaa ympäröivää valaistusta. Ambilight on Philipsin kehittämä tekniikka, jossa katselukokemuksesta tehdään vaikuttavampi TV:n ympärille heijastetulla valolla.

  Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana
  TV ja viihde

  Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

  Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

  Philips-televisiot, audiotuotteet sekä älyvalot Telialta

  Philips on vuonna 1891 Eindhovenissa Alankomaissa perustettu yritys, joka tunnetaan pääosin kodinkoneista, kulutuselektroniikasta ja valaistuksesta. Philipsin kehittämän Ambilight-tekniikkaa hyödyntävät Philips-televisiot tuovat tunnelmaa tehden katselukokemuksesta vaikuttavampaa. Philips-soundbar-kaiuttimet täydentävät suosikkielokuvien ja -sarjojen katselua kirkkaalla äänellä ja jykevällä bassolla. Philips Hue-älyvaloilla luot valaistuksen jokaiseen huoneeseen ja tilanteeseen, oli kyse sitten tunnelmavalaistuksesta tai työhuonevalaistuksesta.

  Pikkasen parempaa sisältöä

  Sisältöä Philips-televisioosi saat Telia Playn valikoimasta. Valittavanasi on viihdettä, lätkää ja muuta urheilua sekä paljon muuta. Seuraa lempi sarjojasi ja kannusta suosikki Liiga- tai NHL-joukkuettasi. Liittymäasiakkaanamme nautit MTV Katsomon sisällöistä edullisemmin.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin