Doro-puhelimet

Doro-puhelimet tarjoavat puhelimelta kaipaamasi ominaisuudet ilman turhia ylimääräisiä toimintoja. Doro-puhelimille ominaista on suuret näppäimet, iso näyttöruutu ja yksinkertainen ulkoasu. Doro-puhelimet sopivatkin erityisen hyvin niin perheen pienimmille kuin varttuneemmille ihmisille.

kuvitus kuva aiheesta Doro-puhelimet

Puhelinliittymät

Liittymä uuteen puhelimeen

Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

Tutustu liittymiin
half-sim-huippudiili-crosslink
Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Helppokäyttöiset Doro-puhelimet

Doro tarjoaa edullisia sekä helppokäyttöisiä puhelimia hyvällä hinta-laatusuhteella. Doro-puhelimissa on erityisen suuret näppäimet, isokokoinen näyttö sekä monia muita käyttöä helpottavia ominaisuuksia, minkä ansiosta ne sopivat mainiosti lapsille, senioreille sekä kenelle tahansa yksinkertaista puhelinta kaipaavalle.

Kun puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käytön mukaan, ja aktiivisellekin surffailijalle löytyy sopivia vaihtoehtoja. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin. Katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomamatkoilla. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin