Peliläppärit

Pelikannettavalla pelaat parhaimmillasi missä tahansa – suorituskyvystä ja grafiikasta tinkimättä. Tutustu valikoimassamme oleviin Asuksen, Acerin, HP:n, sekä muiden tunnettujen valmistajien huipputason peliläppäreihin ja valitse omasi.

kuvitus kuva aiheesta Peliläppärit

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24

Huipputehokkaat pelikannettavat

Nykyään pelikannettavat ovat varustettu suorituskyvyllä sekä grafiikkaominaisuuksilla, jotka riittävät kaikkein vaativimpienkin pelien pelaamiseen. Päivät jolloin huipputason pelaaminen oli synonyymi pöytäkoneella pelaamisen kanssa, ovat mennyttä. Peliläppärit ovat kehittyneet huimin edistysaskelin viimeisten vuosien aikana, eivätkä ne enää kalpene pelipöytäkoneiden rinnalla tehojen, saati muiden ominaisuuksien suhteen.

Peliläppärien pelaamiseen suunniteltu näppäimistö, suorituskyky sekä useista malleista löytyvä säädeltävä tuuletus takaavat sen, että peli pysyy otteessasi vaativissakin tilanteissa. Monessa mallissa on myös runsaasti liitäntäportteja, joihin voit helposti liittää ulkoiset näytöt sekä muut lisävarusteet.

Valikoimastamme löydät pelikoneet edullisista pelikannettavista aina useamman tuhannen euron huippumalleihin asti. Eri tietokonemallien tuotekuvauksista löydät tarkempaa tietoa kunkin mallin ominaisuuksista, kuten suorittimesta, näytönohjaimesta, muistista sekä muista tärkeistä elementeistä.

Pelitarvikkeet peliläppärille

Sopivan peliläppärin valinnan jälkeen on hyvä varmistaa, että myös pelitarvikkeet ovat ajan tasalla. Valikoimastamme löydät laadukkaan pelihiiret, pelinäppäimistöt ja pelikuulokkeet tunnetuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Logitech ja Razer.

Pelipöydälle kasaat oman setupisi ja pelituoli varmistaa mukavan asennon pitkiinkin pelisessioihin. Erillisellä pelinäytöllä saat pelit isommalle ruudulle tai toisen näytön kannettavan näytön rinnalle. Mikrofonin ja web-kameran avulla luot omat sriimisi juuri sellaisina kuin itse haluat.

Reissuun lähitessäsi pelireppu varmistaa, että saat pelikannettavasi ja tarvikkeet kulkemaan mukavasti mukanasi kaikkialle.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin