TP-Link

TP-Link tunnetaan helppokäyttöisitä ja laadukkaista verkkolaitteistaan, valvontakameroistaan ja älykodin tuotteistaan. Valikoimastamme löydät muun muassa Deco-mesh-tukiasemat ja Tapo-valvontakamerat. Tutustu TP-Link-valikoimaamme ja valitse sopivat.

kuvitus kuva aiheesta TP-Link

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Laajakaista

  Tilaa laajakaista

  Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

  Tilaa
  22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Kätevä laitenetti

  Kätevä laitenetti

  Hanki laitenetti vaikkapa valvontakameraan, riistakameraan, koirapantaan tai sähköauton latausasemaan.

  Tietokoneen tietoturva
  Turvapaketti

  Tietokoneen tietoturva

  Rajaa pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö, sekä suojaa kodin tietokoneet viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja kotisi laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

  TP-Link

  TP-Link on yksi maailman johtavista kuluttajille suunnatuista WiFi-verkkolaitteiden, reitittimien ja valvontakameroiden sekä älykodin tuottiden valmistajista, jolla on pääkonttorit Singaporessa sekä Yhdysvalloissa. TP-Link on omistaustunut toimittamaan luotettavia, tehokkaita ja käteviä tuotteita ja palveluita käyttäjille. TP-Link on kerännyt ansaittua mainetta helposti asennettavilla, helppokäyttöisillä ja laadukkailla tuotteillaan.

  TP-Link Tapo -valvontakamerat vahtivat kotiasi

  Laadukkaat TP-Link Tapo -valvontakamerat vahtivat kotiasi ja mökkiäsi sekä muuta omasuuttasi myös silloin, kun et ole paikalla. TP-Link Tapo -valvontakamerat ovat helppoja ottaa käyttöön ja voit myös tarkistaa niillä, mitä lapsesi tai lemmikkisi on päivän aikana puuhaillut. Suurin osa Tapo-kameroista aktivoituvat liikkeesta tai äänestä ja lähettävät sinulle ilmoituksen tapahtumista. Valikoimastamme löydät Tapo-valvontakameroita niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

  TP-Link Deco -mesh-tukiasemilla kattavampi WiFi-verkko

  TP-Link Deco -mesh-tukiasemalla laajennat kotisi Wifi-verkkoa kattamaan asuntosi jokaisen huoneen. TP-Link Deco -mesh-laitteet ovat helppoja asentaa ja hallita, ja ne poistavat perinteisten reitittimen aiheuttamat signaalin heikkoudet tai katkokset. Valikoimastamme löydät Deco-mesh-tukiasemia niin yhden kuin useammankin laitteen paketteja.

  Yhteydet kuntoon jokaiseen laitteeseen

  Tutustu laajakaistavaihtoehtoihimme ja tilaa nopea netti kotiisi. Löydät meiltä sopivan laajakaistan joka kotiin, tarvitsit sitten nettiä pienempään surffailuun tai vaativampaan käyttöön. Voit tarkastaa myös nopeustestillämme, millaisen nettiyhteyden voit saada kotiisi.

  Meiltä löydät myös niin 4G- kuin 5G-mobiililaajakaistan reitittimeen, tablettiin, mokkulaan tai esimerkiksi riistakameraan. Tutustu myös tabletti-uutuuksiimme verkkokaupassamme ja valitse suosikkisi nopeaa surffailua varten.

  Tutustu myös valikoimamme puhelimiin. Meiltä löydät esimerkiksi Samsung Galaxy -puhelimet, iPhone-puhelimet, Sony-puhelimet sekä OnePlus-puhelimet. Uuden puhelimen myötä on syytä päivittää mysö puhelinliittymä. Liittymän voit valita tarpeesi mukaan. Olitpa aktiivisurffaaja tai netin satunnaiskäyttäjä, löydät meiltä täydellisen liittymän. Tutustu myös prepaid-liittymiimme, ja katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

  Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

  Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys kattavalla Telia Turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat sekä suojelee yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi verkossa. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin