Varsi-imurit

Tutustu valikoimamme tehokkaisiin varsi-imureihin, joilla siistit kotisi kaikki lattiapinnat nopeasti ja vaivattomasti. Johdoton varsi-imuri hoitaa kodin siivoustarpeet kätevästi ja nopeasti, ja auttaa pitämään kodin siistinä arjen kiireessä. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

kuvitus kuva aiheesta Varsi-imurit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Johdoton varsi-imuri on joka kodin kätevä apuri

  Löydät valikoimastamme monipuolisen kattauksen erilaisia varsi-imureita, jotka ihastuttavat kätevyydellään ja tehokkuudellaan. Kevyt varsi-imuri toimii näppäränä imurina pienemmässä kodissa, minkä lisäksi se on kätevä kakkosimuri myös suurempaan kotiin. Parhaimmilla varsi-imureilla imuroit jopa yli tunnin yhdellä latauksella, joten voit olla varma, että tehot riittävät myös suurempaan siivoukseen.

  Paras varsi-imuri on sellainen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Etsitkö kevyttä varsi-imuria, jonka voi napata helposti ja nopeasti käyttöön? Vai onko toiveissa jykevämpi varsi-imuri, joka taikoo suuremmatkin pölyt nopeasti pois kodin nurkista? Tutustu varsi-imuriemme valikoimaan ja valitse joukosta juuri sinun tarpeisiisi sopiva kodin apuri.

  Kodin älylaitteet kerralla kuntoon

  Kun uusi varsi-imuri on hommattu, rinnalle sopii tyylikkäät älylaitteet kaikkiin kodin tarpeisiin. Löydät valikoimastamme varsi-imurin kaveriksi tehokkaat ja imukykyiset robotti-imurit sekä kodin turvallisuudesta huolehtivat valvontakamerat. Kodin valaistuksesta huolehtii tunnelmalliset ja monipuoliset älyvalot – tutustu esimerkiksi käteviin älyvalaisimien aloituspakkauksiin. Kun valaistus on kunnossa, upeat älykaiuttimet luovat valaistuksen rinnalle tunnelmallisen äänimaailman. Kodin hengitysilman puhtaana ja raikkaana pitävät ilmastointilaitteet ja ilmanpuhdistimet. Tutustu kaikkiin älykodin tuotteisiimme ja valitse joukosta arkea helpottavat laitteet!

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin