Bluetooth-kaiuttimet

Langattomat Bluetooth-kaiuttimet pysyvät monessa mukana ja tarjoavat laadukasta äänentoistoa. Ota vesitiivis Bluetooth-kaiutin vaikkapa mukaan rannalle tai laiturin nokkaan, tai asettele klassisesti muotoiltu Bluetooth-kaiutin osaksi olohuoneesi sisustusta. Löydät meiltä Bluetooth-kaiuttimet tunnetuilta valmistajilta kuten esimerkiksi JBL, Onkyo sekä Harman Kardon. Tutustu koko valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Bluetooth-kaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Bluetooth-kaiutin taipuu moneen

  Bluetooth-kaiutinta valitessa kannattaa pitää mielessä, minkälaiseen käyttöön Bluetooth-kaiutin on tulossa. Osa Bluetooth-kaiuttimista on rakennettu äärimmäisen pitkään akunkestoon keskittyen, jolloin kyseiset kaiuttimet ovat luottokumppani esimerkiksi reissuille. 

  Toiset Bluetooth-kaiuttimet puolestaan ovat erityisen kestäviä sekä vesitiiviitä muotoilultaan, jolloin nämä kaiuttimet ovat nappivalinta vaikkapa rannalle, paljun reunalle taikka mökkilaiturille. Kaikki Bluetooth-kaiuttimet eivät kuitenkaan sovellu ulkokäyttöön. Osa kaiuttimista onkin selkeästi suunniteltu paitsi laadukasta äänentoistoa silmällä pitäen, myös tyylikkäiksi sisustuselementeiksi.

  Jotta äänentoisto ei katkeaisi kriittisellä hetkellä, vaihda samalla puhelinliittymä ja kodin laajakaista rajattomaksi, tai tutustu edulliseen taloyhtiölaajakaistaan. Spotify puolestaan takaa, että musiikkivaihtoehdoista ei tulepulaa.

  Bluetooth-kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Löydät meiltä Bluetooth-kaiuttimet monilta tunnetuilta valmistajilta. Valikoimamme Bluetooth-kaiuttimia pitää sisällään esimerkiksi JBL-kaiuttimet, Sony-kaiuttimet sekä Harman Kardon -kaiuttimet

  Tutustu myös valikoimaamme muita kaiuttimia. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Klipsch-kaiuttimet, Audio Pro -kaiuttimet sekä Jamo-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Bluetooth-kaiuttimien lisäksi kodin äänentoistolaitteiden valikoiman täydentävät laadukkaat kuulokkeet. Löydät meiltä esimerkiksi Apple-kuulokkeetJBL-kuulokkeet sekä Sony-kuulokkeet.

  Kun uudet Bluetooth-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä muun muassa kiinnostavimmat tabletit, puhelimet, tietokoneet, älykellot, urheilukellot sekä paljon muuta.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin